ÅLETRANG: Denne nydelige kjolen skapte store problemer for Kristen da hun måtte på do på Oscar-utdelingen. Foto: All Over Press
ÅLETRANG: Denne nydelige kjolen skapte store problemer for Kristen da hun måtte på do på Oscar-utdelingen. Foto: All Over PressVis mer

Kristen Bell måtte tisse på et syltetøyglass under Oscar

Kristen Bells trange Oscar-kjole skapte problemer for Hollywood-stjernen.

SEOGHØR.NO: Under årets Oscar-utdeling kom skuespilleren Kristen Bell (33) i en nydelig tettsittende Roberto Cavalli-kreasjon.

Da hun søndag gjestet TV-programmet «Live With Kelly and Michael» fikk hun spørsmål om kjolen var behagelig å ha på seg.

- Nei, den var ikke komfortabel, men jeg innså ikke det før jeg allerede hadde tatt den på. Det oppstod en situasjon... hvor et syltetøyglass var involvert, avslørte hun til latter fra publikum, ifølge Contactmusic.com.

MANN OG KONE: Kristen Bell er gift med skuespillerkollegaen Dax Shepard, og sammen har de en datter på ett år. Foto: Retna/Photoshot/All Over Press
MANN OG KONE: Kristen Bell er gift med skuespillerkollegaen Dax Shepard, og sammen har de en datter på ett år. Foto: Retna/Photoshot/All Over Press Vis mer

- Akkurat som om dere aldri har tisset på et syltetøyglass i en stor ballkjole før, la hun smilende til.

Årets prisutdeling var den første «Veronica Mars»-stjernen noen gang har deltatt på, og hun fortalte også at hun gjorde en stor feil ved å ikke få i seg nok mat før hun dro.

- Når man endelig får på seg kjolen har det allerede gått tre timer i hår- og sminkestolen. Deretter går det nok en time i trafikk for å komme seg til Hollywood. Det er derfor alle gjestene ser så tynne og slitne ut når de ankommer prisutdelingen. De er helt utsultet.

Heldigvis for årets gjester, så hadde Ellen DeGeneres, som var Oscar-verten, tenkt på det meste. Hun bestilte nemlig pizza og delte ut til sultne kjendiser.

LES OGSÅ: - Jeg banner foran datteren min