Kristen Bell fikk problemer da hun skulle slutte å amme

- Nå føler jeg meg litt ensom, sier Hollywood-stjernen.

LYKKELIGE: Dax Shepard og Kristen Bell ble kjærester i 2007. I dag er de blitt til en familie på fire. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Dax Shepard og Kristen Bell ble kjærester i 2007. I dag er de blitt til en familie på fire. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespillerparet Kristen Bell (35) og Dax Shepard (41) hadde vært kjærester i seks år og gift i et halvt år da de ble foreldre for første gang.

Og da de endelig satte i gang tok det bare 18 måneder før baby nummer to også var på plass.

Først kom vesle Lincoln (3) i mars 2013 og i desember året etter så lille Delta (15 mnd) dagens lys.

Sist uke sluttet «Frozen»-stjernen å amme sin yngste datter, og nå avslører hun at hun synes det er vanskelig å gi helt slipp.

- Jeg elsket å amme.. Og nå føler jeg meg litt ensom. Det får deg til å føle deg veldig verdifull. Nå vil ingen i huset mitt bli ammet lenger, forteller hun til Access Hollywood, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

- Jeg ammet så og si overalt

Kristen innrømmer at hun til tider følte seg som en melkemaskin da hun ble mamma for andre gang, for på dette tidspunktet holdt hun nemlig fremdeles på å amme sin førstefødte.

- Det var en ganske rar overlapping fordi da babyen ble født var de så nær i alder at Lincoln heller ikke ville gi slipp på ammingen. Jeg var en levende matvogn i lang tid, deler hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer