Kristen Bell fikk problemer da hun skulle slutte å amme

- Nå føler jeg meg litt ensom, sier Hollywood-stjernen.

LYKKELIGE: Dax Shepard og Kristen Bell ble kjærester i 2007. I dag er de blitt til en familie på fire. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Dax Shepard og Kristen Bell ble kjærester i 2007. I dag er de blitt til en familie på fire. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespillerparet Kristen Bell (35) og Dax Shepard (41) hadde vært kjærester i seks år og gift i et halvt år da de ble foreldre for første gang.

Og da de endelig satte i gang tok det bare 18 måneder før baby nummer to også var på plass.

Først kom vesle Lincoln (3) i mars 2013 og i desember året etter så lille Delta (15 mnd) dagens lys.

Sist uke sluttet «Frozen»-stjernen å amme sin yngste datter, og nå avslører hun at hun synes det er vanskelig å gi helt slipp.

- Jeg elsket å amme.. Og nå føler jeg meg litt ensom. Det får deg til å føle deg veldig verdifull. Nå vil ingen i huset mitt bli ammet lenger, forteller hun til Access Hollywood, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

TRILLETUR: Her er Kristen på tur med barna Lincoln og Delta i Griffith Park i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
TRILLETUR: Her er Kristen på tur med barna Lincoln og Delta i Griffith Park i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ammet så og si overalt

Kristen innrømmer at hun til tider følte seg som en melkemaskin da hun ble mamma for andre gang, for på dette tidspunktet holdt hun nemlig fremdeles på å amme sin førstefødte.

- Det var en ganske rar overlapping fordi da babyen ble født var de så nær i alder at Lincoln heller ikke ville gi slipp på ammingen. Jeg var en levende matvogn i lang tid, deler hun.

35-åringen, som fikk sitt store gjennombrudd i TV-serien «Veronica mars», kaster seg også inn i amme-debatten, og sier hun synes pupper er det mest naturlige i verden.

- Jeg ammet så og si overalt. Jeg bryr meg egentlig ikke så mye. Det er bare pupper. Alle har dem. De kommer bare i ulike former og størrelser. Jeg var aldri beskjeden når det kom til amming, og gjorde det så fort babyen var sulten.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ KINO: Snart er Bell kinoaktuell i komedien The Boss sammen med Melissa McCarthy. Foto: NTB Scanpix
PÅ KINO: Snart er Bell kinoaktuell i komedien The Boss sammen med Melissa McCarthy. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I USA har flere berømte mødre latt seg avbilde mens de ammer, og en som har skapt mye oppmerksomhet med sitt amme-engasjement er «Charmed»-stjernen Alyssa Milano (43).

Da datteren Elizabella fylte ett år i fjor feiret skuespilleren med å poste et gammelt bilde av seg selv mens hun ammer datteren på Instagram. Kort tid etter haglet kritikken - uten at Milano lot seg pille på nesen av den grunn.

- Jeg bryr meg ikke. Jeg kommer til å fortsette å amme, kanskje helt til Elizabella er seks år! fastslo hun til Entertainment Tonight.

Skuespiller Jaime King (36) og Bruce Willis' kone Emma (37) er også blant dem som har skapt diskusjon ved å dele ammebilder på sosiale medier.

 
 

LES OGSÅ: Kristen Bell måtte tisse på et syltetøyglass under Oscar-utdelingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer