<strong>ISKALD ANNONSERING:</strong> Kort tid etter at Disney bekreftet at «Frozen»-filmen får en oppfølger, uttrykte skuespiller Kristen Bell sin begeistring med dette festlige bildet på Twitter.  Foto: Twitter
ISKALD ANNONSERING: Kort tid etter at Disney bekreftet at «Frozen»-filmen får en oppfølger, uttrykte skuespiller Kristen Bell sin begeistring med dette festlige bildet på Twitter. Foto: Twitter Vis mer

Kristen Bell bekreftet nyheten alle barn har ventet på

Hollywood-skuespilleren får «Frozen»-fansen til å juble.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor gikk animasjonsfilmen «Frozen» sin seiersgang på norske kinoer, og mange barn er fortsatt overbegeistret for den sjarmerende eventyrfilmen.

Fryktene om en oppfølger til Disney-filmen, som i Norge fikk tittelen «Frost», har versert lenge.

Og torsdag bekreftet endelig skuespiller Kristen Bell (34), som har stemmen til rollefiguren Anna, nyheten mange barn utvilsomt har håpet på.

Twitter-profilen sin la Bell ut et bilde der hun bruker en stor ispose som hodepute, fulgt av teksten «drømmer går virkelig i oppfyllelse!!!» og emneknagger for «Frozen 2» og «det er offisielt».

Ifølge Huffington Post ble nyheten imidlertid offisielt annonsert på Disneys årlige møte for selskapets aksjonærer i San Fransisco torsdag.

- Teamet hadde det så morsomt med å lage kortfilmen «Frozen Fever», at det ble oppstemt på å lage en oppfølger, skal John Lasseter - kreativ sjef i Pixar - ha forklart på møtet.

<strong>STOR SUKSESS:</strong> Filmen vant to Oscar-priser under Oscar-utdelingen i 2014, samt to BAFTA-priser og en Golden Globe. «Frozen», eller «Frost», ble også en kassasuksess på kino. Foto: Filmweb.no
STOR SUKSESS: Filmen vant to Oscar-priser under Oscar-utdelingen i 2014, samt to BAFTA-priser og en Golden Globe. «Frozen», eller «Frost», ble også en kassasuksess på kino. Foto: Filmweb.no Vis mer

Oppfølgeren til den Oscar-vinnende «Frozen»-suksessen har foreløpig ikke fått en slippdato. Handlingen i filmen er heller ikke kjent.

I forbindelse med Disney-spillefilmen «Eventyret om Askepott», som har premiere denne uken, sendes det den syv minutter lang «Frozen Fever»-snutten på kino. Det er sikkert også en etterlengtet smakebit for «Frozen»-fansen!

Få et gjensyn med den første «Frozen»-filmen i traileren her:

LES OGSÅ: Gifter seg for åttende gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer