Kristen Bell avslørte forlovelsen på Grammy

Men det var det knapt noen som fikk med seg.

FORLOVET: Kristen Bell kom uten forloveden Dax Shephard til Grammy-utdelingen. Dette bildet er tatt av paret på en premiere tidligere i år. Foto: All Over Press
FORLOVET: Kristen Bell kom uten forloveden Dax Shephard til Grammy-utdelingen. Dette bildet er tatt av paret på en premiere tidligere i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kristen Bell (29) har forlovet seg med kjæresten Dax Shepard (35), dette bekrefter "Veronica Mars"-skuespillerens talsperson over UsMagazine.

Shepard skal ha fridd til sin langt mer kjente skuespillerkollega da paret var på ferie. Bell også fram sin ring for første gang under Grammy-utdelingen søndag kveld, men hun gjorde så lite nummer av det at det at de fleste fotografene ikke engang la merke til det.

Skuespillerparets forhold ble kjent offentlig for første gang i januar 2008, og nylig spilte de inn filmen "When in Rome" sammen.

En som var langt ivrigere på å vise fram forlovelsesringen sin var Katy Perry, som ivrig viste fram ringfingeren på den røde løperen under nattens Grammy.

Perry er forlovet med komikeren Russel Brand, som spilte mot nettopp Kristen Bell i "Forgetting Sarah Marshall".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected],ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901
 
LES OGSÅ: Gjorde det slutt i hemmlighet etter 9 årVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer