Bethenny Frankel:

Krise: - Vi oppdaget det for sent

Restaurantbesøket gikk alt annet enn etter planen for realitystjernen.

ALLERGISK: Bethenny Frankel fikk sjokk da hun oppdaget hva hun fikk servert på et restaurantbesøk. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
ALLERGISK: Bethenny Frankel fikk sjokk da hun oppdaget hva hun fikk servert på et restaurantbesøk. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

TV-profil Bethenny Frankel (51), best kjent for å være med i «Real Housewives of New York», er ikke akkurat kjent for å gå stille i dørene. Selv ikke et restaurantbesøk går ubemerket hen.

51-åringen var nylig på en restaurant sammen med dattera Bryn (11), som hun har fra det tidligere ekteskapet med Jason Hoppy (51). Besøket gikk imidlertid ikke helt som forventet.

Alvorlig allergi

Søndag tok Frankel til flere sosiale plattformer, hvor hun fortalte at hun hadde fått en alvorlig allergisk reaksjon etter restaurantbesøket.

Hendelsen skjedde mens hun var på ferie i utlandet. Det skriver blant andre People.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

For «Real Housewives»-fans kommer det sikkert ikke som et sjokk at TV-stjernen er allergisk mot fisk, da hun har vært åpen om det tidligere. Ifølge henne selv er det så ille at dersom hun spiser det, kan hun risikere å dø.

Til tross for at hun skal ha informert servitøren om allergien, skal hun ved et uhell ha fått servert en annen persons mat, som da inneholdt fisk.

«Jeg har droppet all fisk og spiser for det meste vegansk mat. Dette var en feil som skjedde da jeg fikk maten brakt til bordet mitt», er blant det hun skriver på Twitter.

Videre forklarer 51-åringen at selv om det som skjedde bare var et uhell, var det likevel for sent.

«Vi oppdaget det for sent, og det var krise» forklarer hun på Twitter.

- Livredd

Da «Real Housewives»-stjernen skulle til å spise maten skjønte hun at det var noe som ikke stemte. På Instagram-story oppdaterte hun følgerne sine ytterligere.

- Jeg begynte å spise noe foran meg som var en grønnsaksrull, og det så bare annerledes ut, slik jeg husker det, sa hun og fortsatte:

- Og jeg spurte da en servitør, som var redd for å fortelle meg hva som var i maten, og da ble jeg veldig alvorlig og sa: «Hva er det i dette?», og det var faktisk fisk.

Restaurantbesøket ble alt annet enn det hun hadde forestilt seg. Det endte med at hun måtte dra nytte av en EpiPen, som brukes ved symptom på alvorlig allergisk reaksjon, ifølge Store medisinske leksikon.

51-åringen la til at datteren var veldig bekymret for henne. I tillegg forklarte hun at det er mye ansvar for et barn å måtte ta styringen med en EpiPen.

TV-AKTUELL: Influenser og reality-profil Sofie Karlstad er aktuell i britiske «Celebrity Ex on the Beach», men kommer reality-eksen Mario Riera til å dukke opp der? Du får svaret. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Thea Hope. Video: Discovery + / Paramount + / Rød Løper Vis mer

- Datteren min var livredd mens jeg sov og det var den verste delen av hele hendelsen, skrev hun på Twitter.

Avslutningsvis oppfordret Frankel alle med alvorlige matallergier til å alltid ha med seg EpiPen og allergimedisin.

LES OGSÅ: - Innså ikke at jeg begynte å se merkelig ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer