Ellen DeGeneres og Portia De Rossi:

- Krise i ekteskapet til Ellen DeGeneres

Stjerneparet lever angivelig separate liv.

NYE SPEKULASJONER: Ekteparet Ellen DeGeneres og Portia De Rossi har i flere år blitt utsatt for skilsmisserykter. Nå har det igjen blusset opp rykter om at paret har problemer i ekteskapet. Foto: NTB scanpix
NYE SPEKULASJONER: Ekteparet Ellen DeGeneres og Portia De Rossi har i flere år blitt utsatt for skilsmisserykter. Nå har det igjen blusset opp rykter om at paret har problemer i ekteskapet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

De siste årene har skilsmisserykter svirret rundt talkshow-dronningen Ellen DeGeneres (61) og hennes kone Portia de Rossi (46), og paret har opptil flere ganger sett seg nødt til å forsvare ekteskapet sitt mot spekulasjoner.

I 2008 giftet Ellen og Portia seg, et ekteskap som har blitt hyllet fra flere hold gjennom årenes løp. Enkelte hevder imidlertid at forholdet ikke har gått knirkefritt for seg, og nå har spekulasjonene igjen blusset opp, ifølge sladdernettstedet Radar Online.

På bristepunktet

En kilde forteller til nettstedet at den verdenskjente talkshow-verten ikke har vært seg selv i det siste, og at det kommer av problemer i ekteskapet.

- Ellen har vært nedfor i det siste, og Portia har ikke vært på kontoret på tre uker, forteller kilden og legger til at førstnevnte heller ikke har snakket om Portia den siste tiden.

Ifølge kilden er Portia nå på bristepunktet.

- Selv om de prøver å fornekte at de har problemer i ekteskapet, er det ganske tydelig at de lever separate liv, fortsetter kilden til nettstedet.

Til tross for de angivelige problemene, skal det ifølge kilden visstnok ikke være aktuelt med en skilsmisse. Dette skal angivelig komme av at det finnes en økonomisk hake som gjør at paret blir nødt til å holde sammen til tross for at relasjonen er over.

- Portia trenger Ellen, like mye som Ellen trenger henne, avslutter kilden.

ELLEN OG PORTIA: Stjerneparet fotografert sammen på en lansering i Los Angeles i juni 2018. Foto: NTB scanpix
ELLEN OG PORTIA: Stjerneparet fotografert sammen på en lansering i Los Angeles i juni 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dyr skilsmisse

Ifølge Radar Online kan en skilmisse koste paret opptil svimlende 400 millioner dollar - som vil tilsi over tre milliarder norske kroner.

I begynnelsen av februar rapporterte nettstedet at Ellen DeGeneres hadde kjøpt et hus for 27,5 millioner dollar som angivelig skulle være kun til seg selv.

- Man trenger ikke være et geni for å forstå at dette huset er for at Ellen skal kunne bygge opp livet sitt igjen etter Portia, fortalte en kilde til nettstedet i februar.

Det nye boligkjøpet kom kort tid etter at ekteparet kjøpte seg et hus sammen i november for svimlende 126 millioner norske kroner.

DRØMMEVILLA: Villaen til superparet har nok av plass - både innen- og utendørs. Foto: NTB Scanpix
DRØMMEVILLA: Villaen til superparet har nok av plass - både innen- og utendørs. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Today var drømmeboligen plassert i fasjonable Beverly Hills i Los Angeles, California, med en fantastisk utsikt ut mot byen. Huset, som er på i overkant av 470 kvadratmeter, er opprinnelig bygget i 1962, men har blitt renovert opptil flere ganger.

SOSIALT: Uteplassen til Ellen og Portia har plass til at alle vennene til superparet kan komme på besøk. Foto: NTB Scanpix
SOSIALT: Uteplassen til Ellen og Portia har plass til at alle vennene til superparet kan komme på besøk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ville redde ekteskapet med barn

I mai 2017 så det tilsynelatende ut til at duoen hadde funnet frem til en løsning som skulle redde det noe turbulente ekteskapet deres: Å få en baby som de kunne oppdra sammen.

- De kommer endelig overens. Ellen vil adoptere og Portia vil ha en surrogatmor, uttalte en kilde nær paret til RadarOnline den gang.

Kilder hevdet at paret selv hadde kommet til enighet om at dette var den beste måten å løse ekteskapsproblemene på.

ØNSKET SEG BARN: Ellen DeGeneres og Portia de Rossi hadde visstnok planer om få et tilskudd til familien. Foto: NTB scanpix
ØNSKET SEG BARN: Ellen DeGeneres og Portia de Rossi hadde visstnok planer om få et tilskudd til familien. Foto: NTB scanpix Vis mer

De to hadde angivelig kommet ganske langt i prosessen på dette tidspunktet, men det er ikke kjent at de to er blitt foreldre sammen.

- De kjøper sprinkelseng og andre møbler, leker og bøker. De er klare for å innrede rommet, med kjønnsnøytrale farger, hevdet RadarOnlines kilde i mai 2017.

Om huskjøpet, og den ekstra store boltreplassen, hadde noe med de angivelige babyønskene å gjøre, er foreløpig ikke kjent.

Vurderer å legge ned talkshowet

Gjennom 15 år har talkshowstjernen sørget for god underholdning, latter, tårer og glede gjennom sitt populære talkshow «The Ellen DeGeneres Show».

I desember så det imidlertid ut til at 61-åringen hadde planer om å pensjonere talkshowet sitt.

I fjor signerte Ellen en ny kontrakt med Telepictures, som produserer programmet, fram til 2020. I et større intervju med The New York Times, kom det imidlertid fram at TV-stjernen vurderer signeringen som hennes aller siste kontrakt med produksjonsselskapet.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Avgjørelsen er vanskelig å ta. I intervjuet kom det fram at hun endrer mening hele tiden. Kona hennes, Portia de Rossi råder henne til å gi seg, mens broren, Vance DeGeneres (64), mener det er hinsides å slutte nå.

Hun blir sur hver gang broren min sier at jeg ikke kan gi meg, sa Ellen til The New York Times, og refererte til kona.

- Jeg bare tenker at hun er en genial skuespiller og standupkomiker, og at det ikke nødvendigvis trenger å være dette talkshowet hun kan bruke kreativiteten sin på. Det er andre ting hun kan håndtere, svarte Portia, som også var til stede under intervjuet.

- Jeg ser bare ikke for meg at slutten på dette programmet er slutten på karrieren hennes, la hun til.

Hva Ellen DeGeneres bestemmer seg for er foreløpig ukjent.

LES OGSÅ: Et liv preget av kritikk, tragedier og kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer