Krise for «Kimye» allerede?

- De har vært gift i 46 dager, men bare tilbragt 10 av de sammen.

SEOGHØR.NO: Lørdag 24. mai giftet Kim Kardashian (33) seg med rapper-mogulen Kanye West (36).

Bryllupet fant sted på festningen Fore di Belvedere i Firenze. Det var i oktober i fjor at Kanye gikk ned på kne og fridde til Kim foran et fullsatt strykeorkester på en baseball-arena i San Francisco

Men bare 46 dager etter vielsen har paret kun tilbragt ti dager sammen, ifølge Radaronline. I tiden etter et bryllup har de fleste par fullt fokus på hverandre, men det har ikke «Kimye».

Nettstedet skriver også at den lille tiden de tilbringer sammen, heller ikke er spesielt hyggelig.

- De er ulykkelige når de først er sammen, skal en kilde ha sagt til nettstedet.

NYGIFT: I slutten av mai ble Kanye West realitystjernens tredje ektemann. Paret giftet seg på Fort Belvedere i Firenze. Foto: Kim Kardashian/Instagram
NYGIFT: I slutten av mai ble Kanye West realitystjernens tredje ektemann. Paret giftet seg på Fort Belvedere i Firenze. Foto: Kim Kardashian/Instagram Vis mer

Det hele skal ha startet på bryllupsreisen. Det var mange spekulasjoner rundt turen, før det ble klart at destinasjonen ble Irland.

En kilde nær paret skal ha sagt at Kim i ettertid ikke la skjul på hva hun syntes om hvetebrødsdagene.

- Det Kim forbinder med å ha det gøy er å pynte seg å gå på fine restauranter og shoppe i designerbutikker. Hun vil ha moderne og glamorøse opplevelser, ikke turistliv i Irland, sier kilden ifølge Daily Mail.

Hun skal ha hatet reisen så mye at hun bønnfalte Kanye om å dra til Praha tidligere, slik at turen ble kortere.

Stjernen ble senere sett på flyplassen alene, da hun kom hjem til Los Angeles, og det er uklart hvorfor Kanye (36) ikke var med.

BRUDEPARET: Kim og Kanye holdt et storslått bryllup da de giftet seg.
BRUDEPARET: Kim og Kanye holdt et storslått bryllup da de giftet seg. Vis mer

Paret prøvde seg på bryllupsreise nummer to, da Kardashian krevde at de skulle prøve igjen. De do dra til et luksussted i Mexico, men der ble det tydelig hvor forskjellige Kim og Kanye er.

- Kanye var ulykkelig og sutrete. Han er ikke typen som liker å ligge å sole seg hele dagen. Han fikk merke at Kims hovedinteresser er shopping og soling, sier en kilde til nettstedet.

I tillegg til dette er drømmehuset deres i Bel Air til salgs. Derfor bor Kim nå hos moren mens West er på turné.

LES OGSÅ: Hatet bryllupsreisen