Kevin Costners kone fikk nok:

Krise etter nye utro-rykter

Nok en gang er superstjernen lei seg over at kona hans har bedt om skilsmisse.

OVERRUMPLET EKTEMANNEN: Christine Baumgartner sendte plutselig inn skilsmissebegjæring – uten at ektemannen Kevin Costner visste det. Han jobber for å få henne tilbake! Foto: Dimitrios Kambouris
OVERRUMPLET EKTEMANNEN: Christine Baumgartner sendte plutselig inn skilsmissebegjæring – uten at ektemannen Kevin Costner visste det. Han jobber for å få henne tilbake! Foto: Dimitrios Kambouris Vis mer
Publisert

Det er ikke mange Hollywood-stjerner som holder seg på den smale sti gjennom hele livet. Sånn sett glir «Danser med ulver»-stjernen Kevin Costner (68) rett inn blant mange likemenn.

Når han nå blir skilt for andre gang - begge gangene mot sin vilje - er det kanskje ikke helt uten grunn. Denne gangen har kona Christine Baumgartner (49) flyttet ut med barna Cayden (15), Hayes Logan (14) og Grace Avery (13).

Like før hans første skilsmisse kom han med følgende uttalelse til New York Daily Mail:

- Fristelsene er ganske sterke, og det er en sulten verden der ute som bare venter på at du skal falle. Så du kan ikke engang leke litt med ilden uten at du må betale en høy pris, sa «Bodyguard»-stjernen i 1993.

Skandale på bryllupsreisen

Kevin og Christine Baumgartner giftet seg i september 2004. Og allerede måneden etterpå havnet han i en skandale - selv om den ikke ble offentlig kjent før to år senere.

I oktober 2004 tok han nemlig med seg kona til Skottland, for å delta i en golfturnering. Her besøkte han spaavdelingen for å få seg en massasje – og det gikk ikke så bra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer