Kris tvinger Rob og Kylie til gjenforening

Det er full isfront mellom Rob og Kylie. Nå tar moren saken i egne hender.

FAMILIEFEIDE: Rob Kardashian og halvsøsteren Kylie Jenner vil ikke ha noe med hverandre å gjøre. Nå prøver mamma Kris Jenner og megle.  Foto: NTB Scanpix
FAMILIEFEIDE: Rob Kardashian og halvsøsteren Kylie Jenner vil ikke ha noe med hverandre å gjøre. Nå prøver mamma Kris Jenner og megle. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Det skapte storm og full splid i Kardashian/Jenner-klanen da det sist måned ble kjent  varme følelser hadde oppstått mellom Rob Kardashian (28) og Blac Chyna (27).

Modellen Chyna, som tidligere jobbet som stripper, er nemlig eks-forloveden til rapperen Tyga (26), som nå er kjæreste med Robs halvsøster Kylie Jenner (18).

Tyga og Blanc gikk fra hverandre i 2014, og har sønnen King Cairo Stevenson (3) sammen.

De siste ukene har Rob og Blac postet en rekke søte bilder av hverandre i sosiale medier, og da hun nylig ble arrestert med narkotika på flyplassen i Texas, kjørte Rob i 26 timer fra Los Angeles for hente henne da hun slapp ut fra fengselet.

Romansen skal ha kommet som et slag i Kylies ansikt, og hun er både rasende og skuffet over hvordan broren har dolket henne i ryggen.

Nå gjør moren deres, Kris Jenner (60), alt i sin makt for å skape fred mellom sine to barn.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Kylie Jenner er kjæreste med den åtte år eldre artisten Tyga, og er rasende på broren som nå har falt for Tygas eks-forlovede.
FORELSKET: Kylie Jenner er kjæreste med den åtte år eldre artisten Tyga, og er rasende på broren som nå har falt for Tygas eks-forlovede. Vis mer

Et skritt i riktig retning

Selv om Rob og Kylie ikke har snakket sammen på flere måneder, så har Kris jobbet i kulissene for å få søsknene nærmere hverandre igjen - ved å bestikke dem med penger, melder Radar Online.

- Kris tvinger dem til å gjøre opp mellom seg for TV-showets skyld, sier en kilde til nettstedet.

Derfor bruker 60-åringen barnas individuelle produktlinjer for å tvinge dem sammen, og skape ekstra publisistet, skriver Radar Online.

Saken fortsetter under bildet.

FULL SPLID: Tyga og Blac har sønnen King Cairo sammen fra forholdet. Nå er hun blitt kjæreste med Rob Kardashian, som er storebror til Tygas kjæreste Kylie Jenner. Foto: Sharpshooter Images /Splash
FULL SPLID: Tyga og Blac har sønnen King Cairo sammen fra forholdet. Nå er hun blitt kjæreste med Rob Kardashian, som er storebror til Tygas kjæreste Kylie Jenner. Foto: Sharpshooter Images /Splash Vis mer

I forbindelse med årets Valentines Day, så har Kylie produsert 50 håndlagede gavepakker som skal deles ut på barnesykehuset i Los Angeles.

- Nå har Kris tvunget Kylie til å inkludere brorens strømpe-merke «Arthur George», som en del av gavepakken, forteller kilden.

- Og hun hadde ikke noe annet valg enn å gjøre som moren sa.

Selv om dette bare er en liten seier fra Kris sin side, så er det likevel et skritt i riktig retning, ifølge nettstedet.

- Kris har prøvd utallige ganger å Rob og Kylie i samme rom for å diskutere situasjonen de har havnet i, men ingen av dem vil.

- Rob ser på Kylie som det største problemet i hele familien. Han mener også at det faktum at Kylie faktisk tror at han er blitt sammen med Blac Chyna har noe som helst med søsteren å gjøre, bare viser hvor egoistisk hun egentlig er.

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

Saken fortsetter under bildet.

 
 

Rob, som har hatt et vanskelig forhold til flere av familiemedlemmene sine i lang tid, har kjent sin nye flamme, som egentlig heter Angela Renée White, i en årrekke.

Blac og storesøsteren Kim Kardashian (35) var nemlig venninner før, og i tidligere sesonger av «Keeping up with the Kardashians», har man fått et innblikk i vennskapet deres.

Duoen kuttet derimot kontakten da Kim fant lykken med Kanye West (38) - som er eks-kjæresten til Blacs bestevenninne Amber Rose (32).

Missing Bae

A photo posted by www.Lashedbar.co (@blacchyna) on

Onsdag kveld postet Blac dette bildet av seg selv og Rob Kardashian på Instagram med følgende tekst: «Savner min kjære».

 

 

LES OGSÅ: Kylie Jenners rumpestunt gikk ikke som planlagt