«The Kardashians»:

- Kris samler Kardashian-familien til kamp mot Blac Chyna

- De er villig til å gjøre hva som helst for at dette skal gå veien. 

FEIDE: Kris Jenner er selve overhode i «Kardashian»-klanen, og er en stor del av feiden mellom Rob og Chyna. Foto: NTB scanpix
FEIDE: Kris Jenner er selve overhode i «Kardashian»-klanen, og er en stor del av feiden mellom Rob og Chyna. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det er for tiden full strid mellom Blac Chyna (28) og den berømte «Kardashian»-familien.

Det hele skal dreie seg om spørsmålet rundt hvem som skal ha foreldreansvaret til Chyna og Rob Kardashians (29) felles datter, Dream Kardashian (4 mnd.).

forteller kilder til People at familien samler seg bak Rob i kampen mot Chyna.

- Hele «Kardashian»-familien er der for Rob og kommer til å støtte han hele veien. De er villig til å gjøre hva som helst for at dette skal gå veien, forteller en venn nær familien.

Vil ha delt foreldrerett

For mens Rob vil ha delt foreldrerett vil Chyna ha hele ansvaret selv. Hun stoler nemlig ikke på at Rob vil klare å ta vare på datteren.

- Rob vil ha delt omsorg, men Chyna nekter. De diskuterer fortsatt hvordan de skal gjøre det, men Chyna vil gjøre hva som helst for å få det fulle foreldreansvaret, sier kilden.

Det nekter mamma Kris Jenner (61) å godta. Hun har blant annet sperret Robs kontoer for at Blac Chyna ikke skal stikke av med pengene hans.

- Kris stiller seg bak Rob hundre prosent, og vil ikke la Chyna slippe unna med mindre det er rettferdig, forteller kilden.

Saken fortsetter under bildet.

DRAMA: Det er drama i paradis for reality-stjernene Rob Kardashian og Blac Chyna. Foto: NTB scanpix
DRAMA: Det er drama i paradis for reality-stjernene Rob Kardashian og Blac Chyna. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Krever 400 millioner fra familien

Men det er ikke bare foreldreretten krangelen skal dreie seg om - penger har også mye å si. Chyna krever angivelig 50 millioner dollar, cirka 429 millioner norske kroner, for å ikke gå til politiet med beviser som hun hevder kan sende Rob i fengsel.

- Han har kalt henne stygge ord, tatt tak i henne under krangler, og festet rundt deres felles datter, Dream Kardashian (4 mnd.), hevder en kilde nær familien til Radaronline.

Rob Kardashian har ikke kommentert disse påstandene.

Også resten av familien Kardashian kan risikere å få gjennomgå om Chyna ikke får pengene.

- Hun er klar for å avsløre all dritten hun har på hele familien. Sidesprang, operasjons-hemmeligheter, løgner og falske historier i media som kan ødelegge hele familiens varemerke.

Saken fortsetter under bildet.

HARD: Blac Chyna nekter å la seg pille på nesa, og krever nå en stor sum penger for å holde kjeft om «Kardashian»-familiens mørkeste hemmeligheter. Foto: NTB scanpix
HARD: Blac Chyna nekter å la seg pille på nesa, og krever nå en stor sum penger for å holde kjeft om «Kardashian»-familiens mørkeste hemmeligheter. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Rob er knust

En av årsakene til den bitre konflikten skal være at Chyna ikke har tro på at Rob kan ta seg sammen.

- Hun stoler ikke på han, og han får ikke være alene med Dream, sier kilden.

Alt dramaet skal visstnok gå hardt inn på Rob, som de siste årene har slitt med psyken.

- Rob er et vrak akkurat nå. Han spiser dårlig, han trener ikke og han har begynt å drikke og røyke hasj igjen, har en kilde nær Rob fortalt til Radaronline.

Turbulent forhold

Blac Chyna og Rob Kardashian har det siste året skapt mange overskrifter med sitt usikre forhold.

I desember vakte det oppsikt da stjerneparet viste frem bruddet på sosiale medier. En sint Rob la ut flere videoer på Snapchat der han fortalte at forloveden hadde gått fra ham.

Saken fortsetter under bildet.

BABYLYKKE: Rob og Chyna ble foreldre til lille Dream i fjor høst. Foto: Blac Chyna, Snapchat, NTB scanpix
BABYLYKKE: Rob og Chyna ble foreldre til lille Dream i fjor høst. Foto: Blac Chyna, Snapchat, NTB scanpix Vis mer

- Gått fra hverandre

Det hele ble beskyldt for å være et PR-stunt, og noen dager senere la Kardashian seg flat og ba Chyna om unnskyldning. De nybakte foreldrene skværet opp og var sammen igjen.

Men forrige måned meldte People at paret igjen har gått fra hverandre, og denne gangen skal forlovelsen være brutt.

- De har gått hver til sitt. Bryllupet er avlyst. De prøver begge å være voksne rundt det. Det var mye mindre dramatisk denne gangen, hevdet en venn nær paret overfor magasinet den gang.

LES OGSÅ: - Ble dumpet fordi guttene fryktet at jeg skulle bli for tjukk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer