SKRIVER BOK: Caitlyn Jenner (t.v.) er i ferd med å gi ut bok om sitt liv. Det skal blant annet gå hardt ut over ekskona Kris Jenner. Foto: NTB Scanpix.
SKRIVER BOK: Caitlyn Jenner (t.v.) er i ferd med å gi ut bok om sitt liv. Det skal blant annet gå hardt ut over ekskona Kris Jenner. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Caitlyn Jenner med ny bok:

- Kris presset Caitlyn til å holde seg i skapet

Kilder nær Caitlyn Jenner varsler tunge skyts mot eks-kona i realitystjernens nye bok.

Publisert

(Seoghør.no): «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Bruce Jenner (67) skapte overskrifter verden rundt da han i 2015 avslørte han ville bli kvinne og heretter kalle seg Caitlyn.

Helt siden det ble kjent at Caitlyn ville skrive bok om livet sitt, har de andre medlemmene av Kardashian-familien vært nervøse for hva slags avsløringer som ville komme.

- Kris forsøkte å dytte Caitlyn inn i skapet

Nå hevder en kilde nær Caitlyn at en av de som får gjennomgå mest i boken er Caitlyns eks-kone Kris Jenner (61).

EKS-PAR: Slik så Caitlyn ut (t.h) mens hun fortsatt var Bruce Jenner. Foto: NTB Scanpix
EKS-PAR: Slik så Caitlyn ut (t.h) mens hun fortsatt var Bruce Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Caitlyn skriver at Kris presset henne til å undertrykke seg selv, og forsøkte å dytte henne tilbake inn i skapet, sier kilden til Us Weekly.

Bruce og Kris Jenner giftet seg i og har døtrene Kendall (21) og Kylie (19) sammen.

I tillegg har Bruce fire barn fra to tidligere forhold, mens Kris har barna Kim (36), Kourtney (37), Khloé (32) og Rob Kardashian (30) fra sitt tidligere ekteskap med den avdøde advokaten Robert Kardashian.

I et tidligere intervju har Caitlyn sagt at forholdet til Kris endret seg i løpet av årene de var gift.

STOR FAMILIE: Caitlyn (t.v.) sammen med Kris Jenner, Lamar Odom, Khloe Kardashian, Kylie Jenner og Kim Kardashian på moteshowet til Kanye West i 2016. Foto: NTB Scanpix
STOR FAMILIE: Caitlyn (t.v.) sammen med Kris Jenner, Lamar Odom, Khloe Kardashian, Kylie Jenner og Kim Kardashian på moteshowet til Kanye West i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De første 15 årene trengte hun meg fordi jeg var den som tjente penger. Men etter at Keeping up with the Kardashians tok av, og hun tjente egne penger, så trengte hun meg ikke like mye.

- Da ble hun mindre tolerant mot meg.

Caitlyns nye bok blir publisert på norsk 25. april.

Avviser påstandene

Hverken Caitlyn eller Kris Jenner har uttalt seg om de siste påstandene, men en venn av Kris Jenner sier til Us Weekly at hun er uenige i de kraftige beskyldningene.

- Påstandene er grunnløse. Caitlyn klandrer Kris for å være grunnen til at hun ikke fikk leve livet hun nå lever, tidligere.

KAOS: Hele Kardashian-familien i Disneyland - skaper totalt kaos over alt. Vis mer Vis mer

Den potensielle bokbomben fra Caitlyn er ikke det eneste som Kris Jenner har å slite med om dagen.

I mars kom nyheten om at det skal være slutt mellom henne og kjæresten Corey Gamble.

Ifølge Radar Online var det Kris Jenner selv som gjorde det slutt med Corey. Årsaken skal være at 61-åringen i større grad vil fokusere på familien.

- Kris fortalte Corey at hun trengte avstand slik at hun kan fokusere på familien og på tv-showet, hevder en kilde nær Kris til nettstedet og fortsetter:

BLE ANGREPET MED MEL: Kim Kardashian ble dynket i mel på rød løper av pelsmotstander. Dette skjedde i forbindelse med at Kardashian skulle lansere sin nye parfyme i West Hollywood i USA. Video licensed from Splash News/All Over Press Vis mer Vis mer

- Hun sa at hun følte seg tilsidesatt i forholdet, og at hun trenger å sette familien foran sine egne ønsker og behov.

Det er en kjent sak at seertallene til realityserien som gjorde Kardashian-familien verdenskjente er fallende.

Selv om Kris Jenner har hatt god tro på den trettende sesongen, som begynte å rulle over amerikanske TV-skjermer denne måneden, har ikke tallene vist det samme. De faller nemlig mer enn noensinne, skrev Radar Online i mars.

Kris er også produsent for serien, og vil ifølge Radar Onlines kilde gjøre alt i sin makt for å unngå at programmet tas av skjermen. Det å avslutte forholdet med Corey er bare ett steg i den retningen, hevder kilden til nettstedet.

Hovedpersonen selv har foreløpig ikke kommentert disse påstandene.

LES OGSÅ: - Brudd for Kris Jenner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer