Kris Jenner holdt ikke noe tilbake da hun pyntet hjemmet for årets julefeiring. Foto: NTB scanpix
Kris Jenner holdt ikke noe tilbake da hun pyntet hjemmet for årets julefeiring. Foto: NTB scanpixVis mer

Kris Jenner:

Kris Jenner viser frem sitt spektakulære julehjem

Brukte 24 timer på å pynte juletreet. 

SEOGHØR.NO: De fleste som har fulgt Kardashian-familien gjennom de 12 sesongene av reality-serien «Keeping Up With The Kardashians» vet at familiens overhode, Kris Jenner (61), elsker å imponere.

Det er altså intet unntak når seksbarnsmoren pynter til jul. I en video med nettstedet til interiørmagasinet Architectural Digest viser hun frem sitt spektakulære julehjem.

Den berømte forretningskvinnen forteller til nettstedet at hun har fått hjelp av florist Jeff Leatham for å dekorere det gigantiske juletreet i fojaeen i hennes luksushjem i Calabasas, California.

Jenner forklarer at det tok et helt døgn å pynte treet, som er dekorert med over 10 000 julelys og godteri-lignende julekuler.

Ingen glemt

Spisestuen er fylt opp med store mengder røde roser og interiør i gulldetaljer.

- Jeg er litt gal, fordi jeg elsker å dekke på bordet, og bare la det stå slik hele tiden, sier hun i videoen hun har delt på sin egen Instagram-profil.

Hun har selvsagt alltid sine kjære barn, Kourtney (37), Kim (36), Khloé (32), Rob (29), Kendall (21) og Kylie (19) i tankene.

På kjøkkenbordet står det nemlig plassert to store pepperkakehus der navnene til barna, svigerbarn og barnebarn står skrevet.

Saken fortsetter nedenfor.

Barna stilte opp på julebilde

Kardashian-familien pleier også årlig å ta et felles julebilde for å sende ut til kjente og kjære, men i fjor gjorde de et lite unntak.

I stedet for at hele familien stilte opp i sine flotteste antrekk, var det kun Kims datter North (3) og Kourtneys barn Mason (7), Penelope (4) og Reign (2) som stilte opp på det hyggelige julebildet.

- Som regel er hele familien med på julekortbildene. I år trengte vi litt ekstra glede, så vi tenkte at et julekort med alle barna er det fineste som finnes, skrev Kourtney Kardashian på Instagram da hun delte bildet.

LES OGSÅ: Feirer jul i kjærlighetens tegn