- Kris Jenner tvinger sønnen til slankeoperasjon

Helseproblemene til Kim Kardashians lillebror skal være så alvorlige at familien har sett seg nødt til å gripe inn.

TAR KONTROLL: Kris Jenner er redd for hvordan det vil gå med sin eneste sønn hvis ikke noe blir gjort snart. Nå har hun tatt ansvaret i egne hender, ifølge Radaronline. Foto: Scanpix
TAR KONTROLL: Kris Jenner er redd for hvordan det vil gå med sin eneste sønn hvis ikke noe blir gjort snart. Nå har hun tatt ansvaret i egne hender, ifølge Radaronline. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av desember ble Robert Kardashian (28) hastet til sykehus etter at han plutselig ble svært dårlig med overdreven svetting og uregelmessig pust.

Der konstaterte legene at den yngste av Kardashian-barna lider av diabetes.

I 2013 begynte lillebroren til Kourtney (36), Kim (35) og Khloe (31) å gå drastisk opp i vekt. Dette førte til at han ble dypt deprimert og trakk seg fullstendig unna rampelyset.

Etter sykehusoppholdet avslørte også en venn av familien at Rob lider av en rekke andre helseproblemer i tillegg til diabetes.

- Bukspyttkjertelen fungerer ikke ordentlig, og han har også problemer med nyrene. Han er veldig, veldig syk., sa vennen.

Saken fortsetter under bildet.

SLITER PERSONLIG: Fra 2011 til 2012 gikk Rob opp i vekt og begynte å skjule seg bak vide klær. Året etter forsatte vektpilen oppover og siden den gang har han nærmest vært som sunket i jorden. Foto: NTB Scanpix
SLITER PERSONLIG: Fra 2011 til 2012 gikk Rob opp i vekt og begynte å skjule seg bak vide klær. Året etter forsatte vektpilen oppover og siden den gang har han nærmest vært som sunket i jorden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Frykter slag eller infarkt

Roberts helsetilstand har gjort moren, Kris Jenner (60), så opprørt og bekymret at hun nå tar kontroll over sønnens helse- og vektproblemer, skriver Radar Online.

- Kris har fortalt ham at det er på tide å gjøre noe. Hun vil at han skal gjennomgå en slankeoperasjon, forteller en kilde til In Touch magazine, ifølge nettstedet.

- Kris har allerede bestilt en konsultasjonstime hos en av Los Angeles beste kirurger på dette området, og Rob har sagt seg villig til å gå dit. Han vet at dette er hans eneste utvei akkurat nå, sier kilden.

Saken fortsetter under bildet.

I FORM: Tidligere var Rob glad i å trene. Her sammen med storesøster Kim Kardashian i 2009. Foto: NTB Scanpix
I FORM: Tidligere var Rob glad i å trene. Her sammen med storesøster Kim Kardashian i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Både familie og venner ble svært redde for 28-åringens helse da han plutselig havnet på sykehuset, og legen, Dr. Stuart Fischer, mener at det har de all grunn til å være også.

- Når diabetes treffer buksputtkjertelen betyr det at sykdommen allerede har påvirket hjernen og hjertet. Derfor er Rob i veldig høy risiko for å bli rammet av et hjerteinfarkt og hjerneslag, sa han til Radar Online nylig.

HAR SLITT MED VEKTEN: Robert Kardashian skal lenge ha slitt med helseproblemer som følge av økende kroppsvekt.
HAR SLITT MED VEKTEN: Robert Kardashian skal lenge ha slitt med helseproblemer som følge av økende kroppsvekt. Vis mer

Nå håper Robs nærmeste at kanskje diabetesdiagnosen var det vendepuntet som måtte til for at han skulle få opp øynene selv også.

- Alt skjer for en grunn. Hvis denne episoden fikk ristet og skremt ham litt slik at han starter å leve sunnere, så er det helt topp. Han tar dette seriøst, uttalte storesøster Khloe kort tid etter sykehusinnleggelsen, ifølge Radar Online.

For en måned siden postet Khloe dette søte bildet av seg selv og lillebroren:

If only you could see yourself through my eyes! I'll forever be obsessed with you! My one and only! #MyAce

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

 

LES OGSÅ: Slik var Kardashian-familiens skandaleår

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer