Kris Jenner tilbyr Kanye profesjonell hjelp

- Hun frykter at han drar familien hennes ned i søla.

BEKYMRET: Kanye Wests mange Twitter-meldinger bekymrer svigermor Kris Jenner.  Foto: Abaca
BEKYMRET: Kanye Wests mange Twitter-meldinger bekymrer svigermor Kris Jenner. Foto: Abaca Vis mer

SEOGHØR.NO: Rapper Kanye West (38) er i disse dager aktuell med albumet «Life of Pablo» og en tredje Yeezy- kolleksjon for det kjente sports- og klesmerket Adidas. 

Men det 38-åringen, som er gift med realitystjernen Kim Kardashian (35), også er kjent for er at han absolutt ikke er redd for å uttrykke sine mange ærlige meninger.

Den siste tiden har han virkelig ikke holdt tilbake på Twitter-kontoen sin, noe som har skapt strid i familien. 

Bekymret over svigersønnen

Svigermor Kris Jenner (60) skal nemlig være rasende over hans utbrudd i sosiale medier.

- Twitter-tiraden hans er ute av kontroll, og Kris frykter at Kanye drar familien ned i søla, sier en kilde til nestedet PageSix. 

West har blant annet twitret at komiker Bill Cosby (78), som er anklaget for å ha seksuelt misbrukt titalls av kvinner, er uskyldig. 

«Momager» Kris Jenner skal nå ønske å ansette en PR-agent som kan ta ansvar for Kanyes behov for å uttrykke seg, slik at han kan fokusere på å være artist og klesdesigner.

- Det finnes ingen sum i verden som får meg til å ville representere Kanye. Han er for mye å håndtere, fortalte en av PR-agentene Kris har vært i prat med til nettstedet. 

Kris og Kanye har foreløpig ikke kommentert påstandene. 

Saken fortsetter under bildet. 

PASSER PÅ: Kris Jenner har begynt å bekymre seg over svigersønn Kanye sine massive Twitter-tirader den siste tiden.  Foto: Xposure
PASSER PÅ: Kris Jenner har begynt å bekymre seg over svigersønn Kanye sine massive Twitter-tirader den siste tiden. Foto: Xposure Vis mer

Avslørte milliongjeld

Kanye og kona Kim lenger sjelden skjul på sin overdådige livsstil med svindyre biler og designerklær. Også datteren North (2) har en gigantisk luksusgarderobe.

Det kom derfor for et sjokk for mange da han nylig twitret en overraskende avsløring - nemlig at han har 450 millioner kroner i gjeld. 

Det var i forbindelse med lanseringen av sin egen kleskolleksjon at rapperen skal ha pådratt seg mesteparten av gjelden. 

- Jeg er stolt av gjelden. Jeg bryr meg ikke om noens Rolls Royce eller hus. Jeg bryr meg om min visjon, har han tidligere fortalt BET.

DYR LIVSSTIL: Kim Kardashian og Kanye West er kjente for sin overdådige livsstil og holder sjelden tilbake på luksusen.  Foto: Splash News
DYR LIVSSTIL: Kim Kardashian og Kanye West er kjente for sin overdådige livsstil og holder sjelden tilbake på luksusen. Foto: Splash News Vis mer

Skapte storm

Kim Kardashians ektemann har i årevis vært kjent for å gå over streken. I 2009 stormet han scenen da Taylor Swift (25) vant pris for «Beste kvinnelige video» under MTV Awards. 

Han tok nemlig mikrofonen fra Taylor midt i hennes takketale.

- Jeg er virkelig glad på dine vegne. Jeg skal la deg fullføre, men Beyonce har en av de beste videoene noensinne! Noensinne!, sa Kanye og pekte på en tydelig pinlig berørt Beyonce i salen.

Saken fortsetter nedenfor. 

STORMET: I 2009 stormet Kanye scenen, da Taylor Swift vant pris. Foto: Ap
STORMET: I 2009 stormet Kanye scenen, da Taylor Swift vant pris. Foto: Ap Vis mer

Stuntet falt ikke i god jord hos publikum, men Kanye hevder fremdeles at det er hans ville påfunn som er årsaken bak Swifts suksess. 

I en av låtene på hans aktuelle album synger han nemlig at det er han som gjorde 25-åringen berømt, noe flere fans har reagert kraftig på. 

Dette har han nå forsvart på Twitter. 

LES OGSÅ: Oppfordrer menn å snakke frekt i senga