Rob Kardashian og Blac Chyna:

- Kris Jenner sperrer kontoene til Rob Kardashian

Realitystjernen frykter sønnen skal sløse bort familieformuen.

ISDRONNING: Kris Jenner er selve overhode i «Kardashian»-klanen. Nå har hun fryst bankkontoene til Rob. Foto: NTB scanpix
ISDRONNING: Kris Jenner er selve overhode i «Kardashian»-klanen. Nå har hun fryst bankkontoene til Rob. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Etter at forholdet til Blac Chyna (28) tok slutt, har Rob Kardashian (29) ifølge nettsiden Radaronline tatt opp flere lån.

Den ville pengebruken skal ha sjokkert Robs mamma Kris Jenner (61). Nå skal hun ha satt en stopper for sløsingen ved å fryse bankkontoene hans.

- Kris ble sjokkert da Rob spurte henne om nok et lån, og det var da hun satte sine egne revisorer på saken til å finne ut hva det er som foregår, fortalte en venn nær familien til Radaronline.

Kjemper om foreldreretten

Ifølge Radaronline skal mange av beløpene være koblet til kampen om foreldreretten til datteren Dream Kardashian (4 mnd.).

Stealing hearts mama 💕

Et innlegg delt av ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian)

Blac Chyna vil nemlig ha det fulle foreldreansvaret.

- Selvsagt går hun for full foreldrerett. Dream er hennes barn og hun vil ha henne med seg hele tiden, sier kilden til nettstedet.

Kris Jenner skal nå frykte at Blac Chyna utnytter situasjonen til å sikre seg mest mulig av formuen familien har opparbeidet seg i forbindelse med TV-serien «Keeping up with the Kardashians».

- Hun er redd for at familien sine penger skal bli sløst bort til Chyna gjennom Rob, så hun har fryst kontoene hans til de har funnet ut hvorfor han har så lite penger.

Hverken Rob Kardashian eller Kris Jenner har foreløpig kommentert de siste påstandene.

Saken fortsetter under bildet.

DRAMA: Det er drama i paradis for reality-stjernene Rob Kardashian og Blac Chyna. Foto: NTB scanpix
DRAMA: Det er drama i paradis for reality-stjernene Rob Kardashian og Blac Chyna. Foto: NTB scanpix Vis mer

Turbulent forhold

Blac Chyna og Rob Kardashian har det siste året skapt store overskriftet med med sitt usikre forhold, som har vært av og på opptil flere ganger.

I desember vakte det oppsikt da stjerneparet viste frem bruddet sitt på sosiale medier. En sint Rob la ut flere videoer på Snapchat der han fortalte at forloveden hadde gått fra ham.

Saken fortsetter under bildet.

AV OG PÅ: Blac Chyna og Rob Kardashian skal nå ha gått fra hverandre igjen. Denne gangen skal det være over for godt, opplyser en venn nær paret. Foto: E!, NTB scanpix
AV OG PÅ: Blac Chyna og Rob Kardashian skal nå ha gått fra hverandre igjen. Denne gangen skal det være over for godt, opplyser en venn nær paret. Foto: E!, NTB scanpix Vis mer

- Gått fra hverandre

Det hele ble beskyldt for å være et PR-stunt, og noen dager senere la Kardashian seg flat og ba Chyna om unnskyldning. De nybakte foreldrene skværet opp og var sammen igjen.

Men forrige måned meldte People at paret igjen har gått fra hverandre, og denne gangen skal forlovelsen være brutt.

- De har gått hver til sitt. Bryllupet er avlyst. De prøver begge å være voksne rundt det. Det var mye mindre dramatisk denne gangen, hevdet en venn nær paret overfor magasinet.

LES OGSÅ: Justin Bieber tente på alle pluggene

BABYLYKKE: Rob og Chyna ble foreldre til lille Dream i fjor høst. Foto: Blac Chyna, Snapchat, NTB scanpix
BABYLYKKE: Rob og Chyna ble foreldre til lille Dream i fjor høst. Foto: Blac Chyna, Snapchat, NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer