Caitlyn Jenner-biografi:

Kris Jenner raser mot nye påstander fra Caitlyn

- Jeg har aldri vært så skuffet over noen i hele mitt liv.

IKKE FORNØYD: Kris Jenner har lest selvbiografien til eksen Caitlyn Jenner, tidligere Bruce Jenner, og hun er ikke veldig begeistret. Foto: NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Kris Jenner har lest selvbiografien til eksen Caitlyn Jenner, tidligere Bruce Jenner, og hun er ikke veldig begeistret. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Caitlyn Jenners nye selvbiografi, «The Secrets of My Life», vekker oppsikt allerede før den er publisert.

Boken gir et innblikk i forvandlingen fra familiefaren Bruce Jenner - til den single dama Caitlyn Jenner. Ikke uventet blir også ektefellen igjennom 24 år, Kris Jenner, utlevert i boken som slippes på verdensbasis 25. april.

I et nytt klipp fra neste episode av «Keeping Up With The Kardashians», uttrykker ekskona Kris Jenner (61) sin store frustrasjon over boka.

Hun har lest seg igjennom alle sidene og diskuterer resultatet sammen med døtrene Kim (36) og Khloe Kardashian (32).

KONFLIKT: Kris og Bruce Jenner var gift i 24 år. Forholdet tok sluttet etter at Bruce byttet kjønn og ble Caitlyn Jenner. Her avbildet under gallamiddag arrangert av Vogue i 2010. Foto: Matt Sayles / NTB Scanpix
KONFLIKT: Kris og Bruce Jenner var gift i 24 år. Forholdet tok sluttet etter at Bruce byttet kjønn og ble Caitlyn Jenner. Her avbildet under gallamiddag arrangert av Vogue i 2010. Foto: Matt Sayles / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har lest den og den eneste fine tingen hun har skrevet om meg, er at jeg var veldig sosial på en fest en gang, sier Kris.

Det får Kim til å reagere:

- Og likevel var han gift med deg i så lang tid. Så det henger ikke på greip, sier hun.

- Ingenting av det henger på greip, repliserer mora, og fortsetter:

- Alt hun skriver er oppdiktet. Hvorfor må alt handle om at jeg er en «bitch» og en «drittsekk».

- Jeg har aldri vært så sint og skuffet over noen i hele mitt liv.

Gift tre ganger

Det er nå to år siden den tidligere OL-helten Bruce Jenner stilte opp på forsiden av bladet Vanity Fair som kvinne, under sitt nye navn Caitlyn Jenner.

I 2015 startet realitystjerna prosessen med å skifte kjønn.

Jenner var en av verdens fremste tikamp-utøvere på 70-tallet og satte verdensrekord i idretten i 1975 og 1976. Sistnevnte år vant hun gullmedaljen under OL i Montreal.

Hun var gift tre ganger før kjønnsbyttet. Først med Chrystie Scott i 11 år, så Linda Thompson i fem år.

Kris og Bruce var gift i 22 år, før Kris søkte om skilsmisse i 2012. De har de to døtrene Kylie og Kendall sammen.

De siste åra har Jenner vært å se i realityserien «Keeping Up With The Kardashians», som stefaren til Kourtney (38), Kim (36), Khloé (32) og Rob Kardashian (29), og far til Kendall (21) og Kylie Jenner (19).

NY BOK: Caitlyn Jenners selvbiografi «Mitt hemmelige liv» blir utgitt i både USA og Norge 25. april. Foto: Juritzen forlag
NY BOK: Caitlyn Jenners selvbiografi «Mitt hemmelige liv» blir utgitt i både USA og Norge 25. april. Foto: Juritzen forlag Vis mer

I tillegg er Cailtyn far til fire voksne barn som han har fått fra tidligere ekteskap.

- Strengt hemmelig

Deler av selvbiografien har allerede lekket. Det har blant annet kommet frem at hun utelukker en kvinnelig sexpartner i fremtiden.

- Av de mest viktige tingene i livet mitt, er sex helt på bunnlinja; slik har det vært veldig lenge. En framtidig kvinnelig partner? Ja, jeg tenker på det. En framtidig kvinnelig sexpartner? Det skjer ikke. I hvert fall ikke nå, og kanskje aldri, skriver hun, gjengitt av flere utenlandske nettsteder, deriblant Mirror.

Caitlyns nye bok blir utgitt i Norge 25. april under tittelen «Mitt hemmelige liv» på Juritzen forlag.

Dagbladet har vært i kontakt med forlagssjef, Sarah Natasha Melbye, som sier at hun ikke kan kommentere innholdet før slippdato.

- Innholdet i «Mitt hemmelige liv» er foreløpig strengt hemmelig, men jeg kan love en sterk, personlig og avslørende bok, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer