ISFRONT: Kris Jenner har ikke mye til overs for Robert Kardashians kjæreste Blac Chyna. Nå har hun bedt paret holde romansen borte fra sosiale medier.  Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Kris Jenner har ikke mye til overs for Robert Kardashians kjæreste Blac Chyna. Nå har hun bedt paret holde romansen borte fra sosiale medier. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Kris Jenner knuser sønnens romanse

«Keeping Up With the Kardashians»-matriarken har lagt strenge føringer for Robs forhold til Blac Chyna.

SEOGHØR.NO: I helgen begynte bruddryktene å svirre mellom Robert «Rob» Kardashian (28) og modellkjæresten Blac Chyna (27).

Robert fjernet alle de søte bildene av kjæresten som han tidligere har delt på Instagram, og flere medier konkluderte med at forholdet var over.

Mandag slo derimot Kardashian tilbake og fortalte at de to fortsatt er et par, men at de vil holde forholdet mer privat.

- Vi har ikke slått opp, men føler det er sunnere for forholdet vårt om vi holder oss mer for oss selv, skrev Robert på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

Det skal være Roberts mor og Kardashian-klanens manager, Kris Jenner (60), som står bak den nye PR-strategien. Kris skal fra begynnelsen av ha mislikt sønnens kjæreste, og vært lite begeistret for måten han viste henne frem på i sosiale medier.

Nå forteller kilder nær kjendis-familien at Kris blander seg voldsomt i sønnens forhold.

- Det er Kris sin feil. Hun blander seg og knuser deres offentlige romanse, sier en kilde til nettsiden RadarOnline.

Saken fortsetter under bildet.

SKY: Hans økende vekt skal ha gjort at Robert skyr rampelyset. I helgen ble han likevel fotografert på flyplassen i Los Angeles.  Foto: Splash News
SKY: Hans økende vekt skal ha gjort at Robert skyr rampelyset. I helgen ble han likevel fotografert på flyplassen i Los Angeles. Foto: Splash News Vis mer

Vil ha slutt på familie-dramaet

Både Kim Kardashian (35) og Kylie Jenner (18) har et anstrengt forhold til Blac Chyna. Hun er nemlig ekskjæresten til Kylies av-og-på-kjæreste Tyga (26), og de to har kranglet på sosiale medier.

Kris følte derfor at Robert bidro til splid i familien ved å legge ut bilder av henne.

- Kris fortalte Rob at hun ikke ønsket mer krig i familien. Hun sa at hun bare vil fortsette å støtte ham dersom han slutter å rakke ned på familien sin, fortsetter kilden.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ FLØRTERN: Blac Chyna styrket bruddryktene da hun søndag festet med en mannlig modell i Atlanta.  Foto: Splash News
PÅ FLØRTERN: Blac Chyna styrket bruddryktene da hun søndag festet med en mannlig modell i Atlanta. Foto: Splash News Vis mer

En positiv ting har likevel Kris å si om Chyna. Hun har nemlig hjulpet Robert tilbake i form. 28-åringen har hatt en voldsom vektøkning de siste årene, og har isolert seg fra omverdenen som en følge av kiloene.

Chyna styrket ytterligere bruddryktene søndag da hun festet i Atlanta sammen med en mannlig modell.

LES OGSÅ: Robert Kardashian tar fullstendig avstand fra familien