«Keeping up with the Kardashians»:

Kris Jenner frykter mobbing av barnebarna

Vil holde familiens yngste generasjon unna internett.

ADVARER BARNEBARNA: Kris Jenner har bedt barnebarna holde seg unna internett for å unngå at de skal føle seg mobbet. Foto: NTB Scanpix
ADVARER BARNEBARNA: Kris Jenner har bedt barnebarna holde seg unna internett for å unngå at de skal føle seg mobbet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det er ti år siden realityserien «Keeping up with The Kardashians» begynte å rulle over TV-skjermer verden over.

Siden den gang har vi fått være vitne til skandaler, brudd, giftemål, forelskelse, fødsler, operasjoner, humoristiske innslag, og mye mer fra familien Kardashian.

Men alt er ikke fryd og gammen i Kardashian-leiren.

Nå frykter Kris Jenner (61), familiens overhode, at hennes seks barnebarn, Mason (7), Penelope (4) og Reign Disick (2), North (3) og Saint West (1) og Dream Kardashian (6 mnd.), kan bli mobbet etterhvert som de vokser opp.

VILTRE: Kris Jenner på tur med to av sine barnebarn i mai. Foto: NTB scanpix
VILTRE: Kris Jenner på tur med to av sine barnebarn i mai. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jenner, som også er produsent for serien, tar selv på seg en del av ansvaret.

- Vi bestemte som en familie at vi skulle gjøre dette. Vi ville bare vise alt.

- Og noe av det beste jeg gjorde som produsent for showet var og si at vi ikke skulle holde skjul på noe.

Jenner har imidlertid bedt barna Kourtney Kardashian (38), Kim Kardashian West (36), Khloe Kardashian (32), Rob Kardashian (30), Kendall Jenner (21) og Kylie Jenner (19), om at de ikke deler ting som skjer på internett med de yngste i familien.

Hun er redd for at de mange kritiske meldingene mot familien skal påvirke barnebarna.

Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashian´s bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video licensed from Splash News/NTB Scanpix Vis mer

- Det er barnebarna mine jeg er redd for, fordi jeg har seks av dem. Den eldste ble akkurat syv, og min yngste er seks måneder gammel, og de har ikke noe valg. Det bekymrer meg, fordi det er så lett å bli mobbet, fortalte hun til The Hollywood Reporter, ifølge People.

Hun har tidligere uttalt at hun elsker å tilbringe tid med barnebarna sine.

- Jeg elsker å være med barna. Jeg tror det er derfor jeg fikk så mange barn i utgangspunktet. Jeg elsker det, jeg elsker det virkelig. Nå er det koselig fordi jeg kan leke med dem, og så gi dem tilbake igjen. Du vet, etter helgen er over kan jeg levere dem til de og bare «Vær så god Kourtney og Kim, sees», smilte hun etter en helg som barnevakt til New You Media i mai.

- Kim er familiens overhode

Kris mener det er Kim Kardashian som tar de store avgjørelsene i familien.

JERNKVINNE: Ifølge Kris er det Kim som er familiens store overhode. Foto: NTB scanpix
JERNKVINNE: Ifølge Kris er det Kim som er familiens store overhode. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Kim er lederen av familien, og hun er dronningen som ikke lar seg påvirke av andre. Hun passer på alle andre. Om noe skjer i familien er hun den frøste du ringer og spør hva du skal gjøre, og hvordan man skal takle det, uttalte hun til nettstedet.

Blant skandalene Kris og Kim vil holde unna barna, er Scott Disicks (34) ville partyliv, som de siste månedene har fått utfolde seg i medienes søkelys.

Scott, som tidligere har stått frem som sexavhengig, har blitt avbildet i armene på den ene skjønnheten etter den andre, og i slutten på mai skal hans eks-samboer Kourtney Kardashian ha fått nok.

Saken fortsetter under bildet.

SJARMØR: Scott Disick har blitt sett i tett omfavnelse med både Chloe Bartolli (t.v), Sofia Richie og Bella Thorne den siste tiden. Foto: NTB scanpix
SJARMØR: Scott Disick har blitt sett i tett omfavnelse med både Chloe Bartolli (t.v), Sofia Richie og Bella Thorne den siste tiden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge kilder nær «Keeping up with the Kardashians»-stjernen vil Kourtney be om at Scotts besøksrett til deres barn Mason, Penelope og Reign innskrenkes.

«Vi har blitt fortalt at hun ikke vil tillate Scott å se barna før han klarer å holde seg edru over lengre tid», skrev nettsiden TMZ.

Saken fortsetter under bildet.

ALENEMOR: Kourtney Kardashian er lei av Scotts utsvevende partyliv, og vil nå innskrenke omsorgsretten til Scott. Foto: NTB scanpix
ALENEMOR: Kourtney Kardashian er lei av Scotts utsvevende partyliv, og vil nå innskrenke omsorgsretten til Scott. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Tidligere bekymret Kourtney seg for Scott, men ikke nå lenger. Nå synes hun bare at han er fullstendig patetisk. Det er tydelig for alle at han holder på å miste det, fortalte en venn av paret til nettstedet.

- Hun lurer på hvor lang tid det vil ta denne gangen før han kommer gråtende og ber om tilgivelse. Hun planlegger å være streng og be ham oppsøke hjelp. Hvis ikke får han ikke se barna.

Scott Disick har foreløpig ikke kommentert disse påstandene.

Kim Kardashian ble ranet

Men det har også stormet rundt familien til Kim Kardashian og Kanye West, som har barna North og Saint West sammen.

I oktober i fjor opplevde nemlig TV-stjernen Kim Kardashian sitt livs mareritt da fem bevæpnede menn overfalt og ranet henne i Paris.

GRÅTKVALT: Det blå tårevått da Kim Kardashian West åpnet seg opp om hvordan hun taklet Paris-ranet og hvordan det har endret livet hennes. Hun gjestet TV-showet The Ellen Show. Video: EllenTube via TV3 Vis mer

Ranerne fikk med seg smykker og juveler til en verdi av omkring 90 millioner kroner fra Kardashians luksusleilighet på Hotel de Pourtalés i den franske hovedstaden.

Hendelsen har satt dype spor hos 36-åringen, som i mai åpnet seg opp i et intervju med talkshow-verten Ellen DeGeneres (59).

Hele Kardashian-familien i Disneyland - skaper totalt kaos over alt. Vis mer

Fraktet til sykehus

I november oppstod det flere problemer i den lille familien på fire, da Kanye West ble fraktet til sykehus og innlagt på UCLA Medical Center på grunn av utmattelse og flere ukers søvnmangel.

«Famous»-sangerens kone, realitystjernen Kim Kardashian (36), skal ha vært blant de første som ankom sykehuset etter den oppsiktsvekkende innleggelsen.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN MED BARNA: Kanye West og Kim Kardashian sammen med barna. Foto: NTB scanpix
SAMMEN MED BARNA: Kanye West og Kim Kardashian sammen med barna. Foto: NTB scanpix Vis mer

Men da Kim besøkte Kanye daglig hadde hun ikke med seg barna North (3) og Saint West (snart 1) på besøkene, selv om sykehuset tillot det.

- Barna har ikke besøkt ham. Kim har vært der, fortalte en kilde nær familien til People.

Og det skal ha vært en spesiell grunn til at Kim ikke vil at barna skal besøke Kanye. Hun trodde nemlig ikke det vil være bra for barna.

- Hun er redd for å ha barna rundt Kanye, fortalte en annen kilde nær familien.

LES OGSÅ: Toppblogger forlater TV-program i protest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer