Kris Jenner ble buet av scenen

Sceneopptredenen til Kardashian-familiens overhode endte i skandale. Se video!

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kris Jenner (60) er del av en av verdens mest berømte familier, og virker sjelden ukomfortabel i rampelyset.

Men da hun i helgen entret scenen under en 80-talls konsert i Los Angeles, ble TV-kjendisen utsatt for en pinlig seanse.

Den 60 år gamle seksbarnsmoren skulle introdusere det britiske bandet Culture Club til scenen, men ble fullstendig overdøvet av høylytt buing fra publikum.

Se video øverst i saken!

Selv om Kris Jenner tydelig prøvde å snakke gjennom pipekoret, var det nærmest umulig å høre hva hun prøvde å si fra scenen. 

Hun prøvde å holde masken gjennom opptrinnet, før hun snudde ryggen mot publikum og ble eksortert av scenen.

Til tross for at hun er svært aktiv på sosiale medier, har Kris ikke nevnt opptredenen med ett ord i etterkant.

Takket Kris

Culture Club-vokalist Boy George (54) så imidlertid ut til å være fornøyd med Kris Jenners introduksjon, da han like etter showet delte et bilde på Instagram sammen med 60-åringen.

Duoen matchet i sort dress og flosshatt, og poserte gledelig sammen med «The Real Housewives of Beverly Hills»-skjønnheten Lisa Rinna (52). 

With my girls last night @krisjenner @lisarinna #iheartradio #cultureclub

Et bilde publisert av Boy George (@boygeorgeofficial)

Artisten takket også Kris for hennes oppmøte på Twitter, ifølge Daily Mail. 

- Kris Jenner, tusen takk for at du introduserte oss i kveld. Jeg elsket at antrekkene våre ikke krasjet. Du er festen som rocker festen, skrev han. 

Kåret eksen til «verst kledd»

Den berømte kjendismoren var en snakkis også tidligere i helgen da hun under det amerikanske TV-programmet «Fashion Police» kåret sin tidligere ektefelle til «verst kledd».

Da hun i programmet ble spurt om å rangere sin egen familie fra best til verst kledd basert på antrekkene de hadde valgt til Kanye Wests (38) motevisning nylig, var det klar tale fra Kardashian-moren.

«Best kledd»-tittelen gikk til både Kim Kardashian (35) og Kylie Jenner (18), mens Caitlyn (66) - tidligere Bruce Jenner - altså endte opp på motsatt side av skalaen.

– De skoene med dét skjørtet? Jeg takler det bare ikke, sa 60-åringen ifølge UsWeekly.

– Og en annen grunn er at jeg gjerne skulle hatt dette antrekket selv. Hun stjal det!, fortsatte hun lattermildt.

GOD TONE: Caitlyn og Kris har hatt en tilsynelatende god tone siden Caitlyns kjønnsskifte i fjor. Her er de sammen under Victoria's Secret Fashion Show i november. Foto: Afp
GOD TONE: Caitlyn og Kris har hatt en tilsynelatende god tone siden Caitlyns kjønnsskifte i fjor. Her er de sammen under Victoria's Secret Fashion Show i november. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: - Helt ærlig, så var det ganske vilt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.