Kris Jenner:

Kris Jenner bekrefter at hun venter flere barnebarn

- En kran som aldri slutter å renne.

LYKKELIG BESTEMOR: Kris Jenner er allerede barnebarn til seks, men nå venter det flere gleder for den berømte 62-åringen. Her sammen med barnebarna Penelope (t.v), North og Mason. Foto: NTB scanpix

LYKKELIG BESTEMOR: Kris Jenner er allerede barnebarn til seks, men nå venter det flere gleder for den berømte 62-åringen. Her sammen med barnebarna Penelope (t.v), North og Mason. Foto: NTB scanpix

Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Sagaen om Kardashian-familiens påståtte, kommende familieforøkelser vil ingen ende ta.

Kim Kardashian (36) har bekreftet at hun og ektemannen Kanye West (40) får en datter på nyåret, via surrogatmor.

Hennes yngre søstre, Khloé Kardashian (33) og Kylie Jenner (20), er fremdeles tause rundt ryktene som har versert de siste månedene, nettopp at også de venter barn med sine respektive partnere.

I en julespesial av realityserien «Keeping Up With the Kardashians», som ble sendt i USA søndag kveld, kan det virke som at momager Kris Jenner (62) avslørte døtrenes graviditet.

Ifølge People blir Kris rørt til tårer når hun snakker med døtrene om at hun skal bli bestemor igjen.

- Jeg pleide å be til Gud om at en av dere ville få en baby, sier hun tårevått i episoden, og fortsetter:

- Og nå er det som en kran som aldri slutter å renne, så det faktum at jeg har alle disse barnebarna - det er den mest fantastiske reisen å se mine barn få barn. Det er virkelig meningen med livet.

Det kom imidlertid ikke frem i episoden at Kris snakker om Kylie og Khloé, men flere utenlandske nettsteder, deriblant People og Cosmopolitan, mener at det er grunn til å tro at den kommende bestemoren hinter om at babyryktene stemmer.

Et kort klipp fra episoden er også delt på realityseriens offisielle Instagram-profil:

Kan ha røpet seg

Det har lenge blitt hevdet at både Khloé og Kylie avventer med å bekrefte babyryktene fordi de ønsker å avsløre det i familiens populære realityserie.

Forrige uke virket det imidlertid som at Kris Jenner klarte å røpe seg i sosiale medier.

Realitydronningen delte nemlig et bilde på Instagram av en haug med julegaver til barnebarna sine.

«Tusen takk til #burtsbeesbaby @burtsbeesbaby #bbbfamjam for den mest fantastiske kolleksjonen av familie-pysjamaser. Kan ikke vente med å kose med barna #holidayseason. Tusen takk for kolleksjonen til alle mine barnebarn», skrev hun til bildet.

Det som forvirret fansen var imidlertid at det var avbildet ni presanger, mens Kris har seks barnebarn, eller syv med Kim Kardashians (37) kommende baby.

I kommentarfeltet spekulerte flere i om de to resterende gavene er ment til Kylie og Khloé i forbindelse med deres angivelige graviditeter.

Kjøpt inn babyutstyr

Det var i september at nettstedet TMZ skrev at Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott (25) venter sitt første barn sammen.

Måneden etter hevdet flere utenlandske nettsteder at også Khloé Kardashian og basketballspilleren Tristan Thompson (26) skal bli foreldre.

Ryktene sier at Kylie og Travis får en datter, mens Khloé og Tristan venter en sønn, ifølge Daily Mail.

Kylie Jenner skal allerede ha handlet inn babyutstyr for en skyhøy sum. Ifølge TMZ skal 20-åringen ha gått til innkjøp av utstyr for 70 000 amerikanske dollar, altså over en halv million norske kroner.

Kilder hevder at Kylies ufødte datter allerede eier en rekke dyre designerklær.

- Dette kommer til å bli det best kledde barnet dere noen gang har sett, har en kilde nær 20-åringen uttalt.

Kris Jenner skal allerede være godt i gang med å planlegge den neste spin-off-serien for sitt kommende barnebarn.

- Hun vil definitivt lage en serie om Kylies graviditet. Hun har bare ikke funnet den beste måten å gjøre det på enda, har en kilde, som skal være en nær venn av familien, sagt til Radar Online.

LES OGSÅ: Derfor tar hun en pause fra karrieren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer