KIDNAPPINGS-FRYKT: Familien til Jackson frykter nå at kriminelle gjenger skal forsøke å stjele kroppen hans, som fortsatt ligger på Forest Lawn Cemetary. Foto: AP
KIDNAPPINGS-FRYKT: Familien til Jackson frykter nå at kriminelle gjenger skal forsøke å stjele kroppen hans, som fortsatt ligger på Forest Lawn Cemetary. Foto: APVis mer

Kriminelle bander vil stjele Michaels lik

Familien er livredde for at superstjernens legeme skal bli kidnappet...

SEHER.NO: Det er over to uker siden det ble holdt høytidelig minnestund for Michael Jackson i Staples Center i LA.

Men fortsatt har ikke popkongen fått sitt endelige hvilested.

Familien klarer nemlig ikke å bestemme seg for hvor Michael skal ligge, og dermed holdes kroppen hans fortsatt i kjelleren på Hollywoods Forest Lawn Cemetary.

Denne nyheten skal ha spredd seg som ild i tørt gress i det kriminelle miljøet i USA, og ifølge The Herald Sun skal flere kriminielle bander ha planlagt å "kidnappe" Michaels kropp.

- Det fryktes at kriminelle gjenger vil forsøke å stjele kroppen hans og kreve løsepenger. Det er mange desperate mennesker der ute som mener at Michael kropp vil kunne skaffe dem en formue, forteller en kilde til avisen.

Men det er ikke bare kriminelle som skal være interessert i popkongens legeme...

- Michael var kjempepopulær i Mellom America, og vi har fått høre at det er en gjeng der som planlegger å fly til LA, kidnappe kroppen og beholde den selv, sier kilden videre.

De siste ukene skal familien til Jackson ha mottatt horder med post fra desperate fans, som blant annet ber om å få lokker av håret hans.

- Noen har til og med gått så langt at de har uttrykt ønske om å få sove oppå graven hans så de kan være nær ham, forteller kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det var heldig at han døde