FORSVUNNET: Siden 2002 har Honeysuckle Weeks (t.h) spilt  Samantha Stewart i den populære TV-serien «Kriminalsjef Foyle». Her med Michael Kitchen i rollen som kriminalsjef Foyle. Bildet er tatt i forbindelse med sesong åtte av serien. Foto: Rex Features
FORSVUNNET: Siden 2002 har Honeysuckle Weeks (t.h) spilt Samantha Stewart i den populære TV-serien «Kriminalsjef Foyle». Her med Michael Kitchen i rollen som kriminalsjef Foyle. Bildet er tatt i forbindelse med sesong åtte av serien. Foto: Rex FeaturesVis mer

«Kriminalsjef Foyle»-stjerne er forsvunnet

Den britiske skuespilleren ble meldt savnet torsdag kveld.

SEOGHØR.NO: Honeysuckle Weeks (36), kjent i rolle som Samantha Stewart i den britiske krimserien «Kriminalsjef Foyle», har vært savnet siden torsdag kveld, melder BBC.com.

Weeks ble sist sett i den engelske byen Chichester i West Sussex i England, og søket etter henne har pågått siden klokka 21 (norsk tid) torsdag.

Sussex-politiet er bekymret for skuespillerens velferd etter at hun nylig fortalte sine nærmeste at hun har følt seg engstelig den siste tiden.

- Hvis du leser dette Honeysuckle, så vær så snill og kontakt oss slik at vi vet du er ok, sier kriminalbetjent Kate Wilt.

- Selv om hun reiser mye rundt, har bekjente i London og familie i Wiltshire, så er det ulikt henne å ikke ta kontakt med familien.

Politiet opplyser at 36-åringen, som er 1,62 cm høy og har rødlig hår, var iført en blå anorakk og lyseblå jeans da hun forsvant.

Videre oppfordrer de publikum som har opplysninger i saken om å ta kontakt.

I 2005 giftet Honeysuckle seg med hypnotisøren Lorne Stormonth-Darling i en buddistisk seremoni i Himalaya. Paret fikk sønnen Wade i 2011. 

OPPDATERING: Fredag kveld bekreftet Weeks søster Peredita Weeks at hun var blitt funnet i god behold, skriver The Mirror. Også Sussex-politiet bekreftet dette via sosiale medier:

LES OGSÅ: Mia Gundersen frykter sønnene skal oppleve rasisme