«Kriminalsjef Foyle»-stjerne er forsvunnet

Den britiske skuespilleren ble meldt savnet torsdag kveld.

FORSVUNNET: Siden 2002 har Honeysuckle Weeks (t.h) spilt  Samantha Stewart i den populære TV-serien «Kriminalsjef Foyle». Her med Michael Kitchen i rollen som kriminalsjef Foyle. Bildet er tatt i forbindelse med sesong åtte av serien. Foto: Rex Features
FORSVUNNET: Siden 2002 har Honeysuckle Weeks (t.h) spilt Samantha Stewart i den populære TV-serien «Kriminalsjef Foyle». Her med Michael Kitchen i rollen som kriminalsjef Foyle. Bildet er tatt i forbindelse med sesong åtte av serien. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Honeysuckle Weeks (36), kjent i rolle som Samantha Stewart i den britiske krimserien «Kriminalsjef Foyle», har vært savnet siden torsdag kveld, melder BBC.com.

Weeks ble sist sett i den engelske byen Chichester i West Sussex i England, og søket etter henne har pågått siden klokka 21 (norsk tid) torsdag.

Sussex-politiet er bekymret for skuespillerens velferd etter at hun nylig fortalte sine nærmeste at hun har følt seg engstelig den siste tiden.

- Hvis du leser dette Honeysuckle, så vær så snill og kontakt oss slik at vi vet du er ok, sier kriminalbetjent Kate Wilt.

- Selv om hun reiser mye rundt, har bekjente i London og familie i Wiltshire, så er det ulikt henne å ikke ta kontakt med familien.

Politiet opplyser at 36-åringen, som er 1,62 cm høy og har rødlig hår, var iført en blå anorakk og lyseblå jeans da hun forsvant.

Videre oppfordrer de publikum som har opplysninger i saken om å ta kontakt.

I 2005 giftet Honeysuckle seg med hypnotisøren Lorne Stormonth-Darling i en buddistisk seremoni i Himalaya. Paret fikk sønnen Wade i 2011. 

OPPDATERING: Fredag kveld bekreftet Weeks søster Peredita Weeks at hun var blitt funnet i god behold, skriver The Mirror. Også Sussex-politiet bekreftet dette via sosiale medier:

LES OGSÅ: Mia Gundersen frykter sønnene skal oppleve rasisme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer