KJENDISPAR: Da krimdronningen Camilla Läckberg ble skilt slo, hun seg sammen med Sveriges kjendispolitimann Martin Melin. Han var Sveriges første Robinson-vinner. Foto: Stella Pictures
KJENDISPAR: Da krimdronningen Camilla Läckberg ble skilt slo, hun seg sammen med Sveriges kjendispolitimann Martin Melin. Han var Sveriges første Robinson-vinner. Foto: Stella PicturesVis mer

Krimdronning fant politikjendis

Da begge ble skilt sa det pang!

SEHER.NO: - Vi pratet i tre timer, hele tiden i munnen på hverandre. Han var mer nyseparert enn jeg, så jeg lå litt foran og kunne gi tips om hvordan man løser saker og ting.

Da den svenske krimdronningen Camilla Läckberg ble skilt fra ektemannen og far til hennes to barn i 2007, tok hun opp igjen kontakten med kjendispolitimannen Martin Melin.

Hun hadde hatt kontakt med ham tidligere i forbindelse med research til en av sine mange krimbøker. Nå tok de opp igjen kontakten.

- Jeg ville invitere ham på lunsj for å takke for hjelpen - og så sa det pang! forteller Camilla i det svenske magasinet Mamma.

Forholdet vakte oppsikt i Sverige. Martin var kjendis etter at han vant den første svenske Robinsonekspedisjonen i 1997. Han og kona gikk fra hverandre da babyen deres var liten, og folk reagerte på at han så fort ble sammen med den populære krimforfatteren Camilla.

Nå venter Camilla og Martin sitt første barn sammen. Hun er ikke redd for at han skal forlate henne.

- Nei det er jeg ikke. Det vi har er så utrolig sterkt. Vi tenker ikke i de baner, annet enn at vi har mer bagasje og flere erfaringer som vi ikke vil gjenta. Vi er så utrolig trygge på hverandre.

Paret bor nå sammen i hennes hjem i Enskede sammen med barna hennes Wille (6) og Meja (4), men selv om alt er solskinn akkurat nå, lurer mørke skyer i horisontent.

Camilla ble nemlig hardt rammet av svangerskapsdepresjon etter sine to første svangerskap.

- Baby-tiden er ikke noe for meg. Jeg er en bedre mamma fra ettårsalderen. For meg kommer utbyttet senere, når mor og barn kan begynne å kommunisere. Dessuten er jeg svært avhengig av søvn, forteller Camilla.

Men hun tror hun står bedre rustet når tredjemann kommer i mai/juni.

- Jeg er ikke redd for det. Nå vet jeg hva det innebærer. Og denne gangen er timingen så bra. Babyen skal komme i mai og Martin har fri i juni, juli og august.

Camilla Läckbergs krimbøker har solgt mer enn 2,7 millioner eksemplarer og de siste årene har hun kunnet ta ut årslønner på fem millioner kroner.

Like før påske ble hennes bok "Havfruen" utgitt på norsk.

LES OGSÅ: Livredd den intense smerten