Krever to milliarder!

Heather Mills så for seg hele to millarder kroner i skilsmisseoppgjør.

RASENDE: Heather Mills skal ha takket nei til 300 millioner kroner fra Paul McCartney. Hun hadde sett for seg seks ganger så mye! Foto: All Over/Getty
RASENDE: Heather Mills skal ha takket nei til 300 millioner kroner fra Paul McCartney. Hun hadde sett for seg seks ganger så mye! Foto: All Over/Getty Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Paul ville ha en enkel og kjapp skilsmisse, men nå må han sette hardt mot hardt, forteller en nær venn av artisten Sir Paul McCartney (64) til engelske The Sunday Mirror.

Paul kunne i mai fortelle at selv om han og Lady Heather Mills-McCartney (38) skulle skilles, var hun alt annet enn en lykkejeger.

Nå har han endret mening; nylig takket Heather nei til 300 millioner kroner fra ham!

I følge avisen hadde hun nemlig sett for seg et tilbud på hele to milliarder kroner etter skilsmissen!

- Hun vil ha alt hun kan få. Hun er en gullgraver, forteller Pauls kamerat.

Selv om Paul har en formidabel formue på over åtte milliarder kroner, har han alltid vært kjent for å spare på kronene....

- Det virker som om hun klorer seg fast til ham så lenge hun kan. Det har nok mest å gjøre med at hun mister adelstittelen sin når ekteskapet deres er helt over. Tittelen som Lady har gitt henne mye makt, sier han.

I selvhjelpsboken fotomodellen ga ut i mai, skrev hun at det å bli kalt en lykkejeger fordi hun giftet seg med Paul i 2001 faktisk var verre enn å miste benet sitt, og sikter til benet hun måtte amputere bort etter en trafikkulykke.

Nå har Paul engasjert engelske prins Charles’ skilsmisseadvokat, Fiona Shackleton, for å få hjelp.

- Han hadde aldri i verden sett for seg dette, forteller advokate som nå gjør seg klar til kanskje en av verdens dyreste skilsmisser.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer