Krever tilbake såpa...

Paul McCartney hevder eks-kona Heather Mills stjal fra ham før hun dro sin vei ! Nå krever han tyvegodset tilbake.

SKITTEN SKILSMISSE: Heather Mills og Paul McCartney giftet seg i 2002. Hun krever 500 millioner for hvert år de var gift... Foto: Getty Images
SKITTEN SKILSMISSE: Heather Mills og Paul McCartney giftet seg i 2002. Hun krever 500 millioner for hvert år de var gift... Foto: Getty Images Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Bitter skilsmisse !

Utbyttet fra popmilliardærens hjem skal ha vært tre flasker vaskemiddel, ifølge Daily Mirror.

Mills - som har forsøkt å holde seg unna rampelyset etter separasjonen - er sjokkert over tyveripåstandene. Hun sier ifølge BT at hun ga hushjelpen beskjed før hun tok med seg flaskene.

Men "Macca" nekter å høre på henne, og har skiftet alle låser i hjemmet, for å hindre Heather og deres felles datter Beatrice i å komme inn.

Han har også sperret hennes bankkontoer og nekter henne å bruke familiens helikopter.

De forsvunne såpeflaskene er siste delen i den offentlige skittentøyvasken mellom popsangeren og den tidligere undertøysmodellen.

Skilsmissen begynte i en dannet tone, og det så ut til å bli et brudd der de kunne bevare et godt forhold. Men alle skandalene om Heathers ville fortid har falt Sir Paul tungt for brystet. Og i takt med avsløringene har han trappet opp krigen. McCartney kjemper nå med nebb og klør for å hindre eks-kona i å få med seg mer enn høyst nødvendig av hans formue på rundt åtte milliarder.

Det tidligere Beatles-medlemmet har fått sjokk etter avsløringer i engelsk presse om at eks-kona i sin grumsete fortid skal både ha spilt i pornofilm og vært luksusprostituert.

Nylig takket Heather nei til et tilbud på 300 millioner kroner. Hun skal se for seg et oppgjør på rundt to milliarder - pluss eller minus noen flasker med såpe.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer