Krever streng ekteskapskontrakt

Jennifer Aniston ønsker å ta vare på formuen sin.

KONTRAKT: Signerer ikke Theroux kontrakten, blir det ikke noe bryllup. Foto: All Over Press
KONTRAKT: Signerer ikke Theroux kontrakten, blir det ikke noe bryllup. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Gleden var stor da Justin Theroux (41) gikk ned på kne og fridde til Jennifer Aniston (43) under et restaurantbesøk for en uke siden.

Men selv om Aniston er svært lykkelig forlovet med Theroux, betyr ikke det at hun ikke tar sine forholdssregler når det kommer til ekteskapet.

Ifølge avisen Daily Star krever Aniston en svært streng ekteskapskontrakt som skal sikre formuen hennes. Signeres ikke den, blir det heller ikke noe bryllup.

- Hun ønsker å være sikker på at alle eiendelene hennes er sikre, spesielt med tanke på hennes historie med mannfolk. Hun er overlykkelig over å skulle gifte seg, men hun tar ingen sjanser, sier en kilde til avisen.

43-åringen skal være verdt i underkant av 800 millioner kroner.

I etterkant av frieriet skal Anistons eksmann, Brad Pitt, ha ringt Jennifer for å gratulere med forlovelsen.

- Brad ringte Jennifer for å si hvor glad han var for å høre at hun hadde forlovet seg. Han spøkte og spurte henne om han skulle holde av datoen til det kommende bryllupet, og begge lo. Men han gjentok at han var oppriktig glad for henne og Justin, sa en kilde til Mirror.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Spurte om han kunne komme i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer