Krever større hus

Heather Mills er ikke fornøyd med sine to luksusvillaer. Nå kaster hun seg ut på eiendomsmarkedet igjen.

HA DEG UT: Paul McCartney vil ikke la Heather bo på en av sine eiendommer. Men for 27 millioner kroner får hun sikkert et akseptabelt krypinn... Foto: stella
HA DEG UT: Paul McCartney vil ikke la Heather bo på en av sine eiendommer. Men for 27 millioner kroner får hun sikkert et akseptabelt krypinn... Foto: stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
På flyttefot!

SEHER.NO: Etter separasjonen fra Paul McCartney (64) har Heather (38) trøstet seg med å shoppe boliger, men hun har tydeligvis ikke funnet sitt favoritthjem ennå.

Derfor vil hun selge villaen verdt over 20 millioner kroner og et hus til over 7 millioner, for å finne et mer avsides krypinn - selv om hun kjøpte det siste huset for kun seks måneder siden.

Blondinens største problem er ifølge avisen Daily Mirror at hun ikke får nok privatliv på grunn av all medieoppmerksomheten.

Heather trenger imidlertid ikke frykte ensomheten.

Den tidligere nakenmodellen - som krever opp mot en milliard kroner fra eks-mannen - tar med seg gartneren, sikkerhetsvakter, rengjøringshjelp og vesle  Bea (3) på flyttelasset.

Og selv om hun kranger så busta fyker med sir Paul, ønsker Heather ifølge avisen fortsatt å bo i området for å lette situasjonen for parets datter.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer