Krever stellebord på herretoaletter

«Two and a half men»-stjernen og nybakt pappa Ashton Kutcher er frustrert over at han ikke kan skifte bleier på datteren Wyatt Isabelle når og hvor som helst.

IVRIG PAPPA: Ashton Kutcher er lei av at offentlige herretoaletter ikke tar hensyn til engasjerte fedre med bleieskift-behov. Her er stjernen avbildet med forloveden Mila Kunis og bærende på datteren Wyatt Isabelle i Golden Globe-helgen i januar. Paret valgte å være med datteren fremfor å overvære prisutdelingen, ifølge All Over Press. Foto: x17online.com/All Over Press
IVRIG PAPPA: Ashton Kutcher er lei av at offentlige herretoaletter ikke tar hensyn til engasjerte fedre med bleieskift-behov. Her er stjernen avbildet med forloveden Mila Kunis og bærende på datteren Wyatt Isabelle i Golden Globe-helgen i januar. Paret valgte å være med datteren fremfor å overvære prisutdelingen, ifølge All Over Press. Foto: x17online.com/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For et knapt halvår siden ble stjerneparet Ashton Kutcher (37) og Mila Kunis (31) foreldre for første gang, da datteren Wyatt Isabelle kom til verden.

Siden fødselen har paret virkelig gått opp i foreldrerollen, og Kunis har fortalt at hun synes det er et privilegium å ha mulighet til å oppdra datteren fremfor å jobbe.

Etter alt å dømme er Kutcher en like engasjert forelder, i hvert fall hvis man skal tro Facebook-siden hans. På selveste kvinnedagen, søndag 8. mars, beklaget «Two and a Half Men»-stjernen seg over mangelen på stellebord på herretoaletter:

- Det er ALDRI stasjoner for bleieskift på offentlige herretoaletter. Det første offentlige herretoalettet jeg finner som har en, får en gratis «shout out» (offentlig hilsen eller takk, journ.anm.) på Facebook-siden min! 

Saken fortsetter under bildet.

Dette er ikke første gang Hollywood-kjekkasen, som i februar uttrykte sin begeistring for sin flotte forlovede, viser at han tar papparollen alvorlig.

Da Kutcher gjestet «The Ellen DeGeneres Show» før jul, sa han at han og forloveden vil være mest mulig til stede for datteren sin. Det betyr at stjerneparet ikke vil skaffe seg hjelp fra en barnepike.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer