Blac Chyna og Rob Kardashian:

- Krever over 400 millioner fra «Kardashian»-familien for å holde kjeft

Blac Chyna skal angivelig ha beviser som kan sende Rob i fengsel. 

HARD: Blac Chyna nekter å la seg pille på nesa, og krever nå en stor sum penger for å holde kjeft om «Kardashian»-familiens mørkeste hemmeligheter. Foto: NTB scanpix
HARD: Blac Chyna nekter å la seg pille på nesa, og krever nå en stor sum penger for å holde kjeft om «Kardashian»-familiens mørkeste hemmeligheter. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det er allerede kjent at Kris Jenner (61) angivelig skal ha fryst Rob Kardashian (29) sine bankkontoer fordi han tar opp for mange lån.

Alt skal dreie seg om en feide med Robs eksforlovede, Blac Chyna (28). Hun krever nemlig 50 millioner dollar, cirka 429 millioner norske kroner, for å ikke gå til politiet med beviser som kan sende Rob i fengsel.

- Han har kalt henne stygge ord, tatt tak i henne under krangler, og festet rundt deres felles datter, Dream Kardashian (4 mnd.), hevder en kilde nær familien til Radaronline.

Men det er ikke bare Rob som skal lide. Også resten av familien får gjennomgå om Chyna ikke får pengene.

- Hun er klar for å avsløre all dritten hun har på hele familien. Sidesprang, operasjons-hemmeligheter, løgner og falske historier i media som kan ødelegge hele familiens varemerke.

Saken fortsetter under bildet.

DRAMA: Det er drama i paradis for reality-stjernene Rob Kardashian og Blac Chyna. Foto: NTB scanpix
DRAMA: Det er drama i paradis for reality-stjernene Rob Kardashian og Blac Chyna. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Rob er knust

Chyna har ingen tro på at Rob kan ta seg sammen, noe som skal være grunnen til feiden som nå pågår.

- Hun stoler ikke på han, og han får ikke være alene med Dream, sier kilden.

Alt dramaet skal visstnok gå hardt inn på Rob, som de siste årene har slitt med psyken.

- Rob er et vrak akkurat nå. Han spiser dårlig, han trener ikke og han har begynt å drikke og røyke hasj igjen, har en kilde nær Rob fortalt til samme nettsted.

Stealing hearts mama 💕

Et innlegg delt av ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian)

Kjemper om foreldreretten

En annen årsak til feiden er vedrørende foreldreretten til deres felles datter. Chyna vil ha det fulle foreldreansvaret for Dream.

- Selvsagt går hun for full foreldrerett. Dream er hennes barn og hun vil ha henne med seg hele tiden, sier kilden til nettstedet.

Kris Jenner skal nå frykte at Blac Chyna utnytter situasjonen til å sikre seg mest mulig av formuen familien har opparbeidet seg i forbindelse med TV-serien «Keeping up with the Kardashians».

- Hun er redd for at familiens penger skal bli sløst bort til Chyna gjennom Rob, så hun har fryst kontoene hans til de har funnet ut hvorfor han har så lite penger.

Hverken Blac Chyna, Rob Kardashian eller Kris Jenner har foreløpig kommentert de siste påstandene.

Turbulent forhold

Blac Chyna og Rob Kardashian har det siste året skapt overskrifter med med sitt usikre forhold, som har vært av og på opptil flere ganger.

I desember vakte det oppsikt da stjerneparet viste frem bruddet på sosiale medier. En sint Rob la ut flere videoer på Snapchat der han fortalte at forloveden hadde gått fra ham.

Saken fortsetter under bildet.

BABYLYKKE: Rob og Chyna ble foreldre til lille Dream i fjor høst. Foto: Blac Chyna, Snapchat, NTB scanpix
BABYLYKKE: Rob og Chyna ble foreldre til lille Dream i fjor høst. Foto: Blac Chyna, Snapchat, NTB scanpix Vis mer

- Gått fra hverandre

Det hele ble beskyldt for å være et PR-stunt, og noen dager senere la Kardashian seg flat og ba Chyna om unnskyldning. De nybakte foreldrene skværet opp og var sammen igjen.

Men forrige måned meldte People at paret igjen har gått fra hverandre, og denne gangen skal forlovelsen være brutt.

- De har gått hver til sitt. Bryllupet er avlyst. De prøver begge å være voksne rundt det. Det var mye mindre dramatisk denne gangen, hevdet en venn nær paret overfor magasinet den gang.

LES OGSÅ: Private bilder lekket på nett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer