Krever naken kvinnehud!

TV4 krever at Jessica skal provosere Sverige. Det har hun ingenting imot.

SEXY: Jessica (t.v) var Sveriges deltaker i Miss World 1998. Her er hun sammen med Finlands kandidat Maaret Nousiainen (midten) og vår egen Henriette Dankerstern. Foto: AP/Scanpix
SEXY: Jessica (t.v) var Sveriges deltaker i Miss World 1998. Her er hun sammen med Finlands kandidat Maaret Nousiainen (midten) og vår egen Henriette Dankerstern. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Det blir veldig utringet og mye ben, forteller designeren Mika Luther, som står bak programlederen Jessica Almenäs antrekk under kveldens svenske underholdningsgalla: "Fotbollsgalan".

- Man må jo få glitre litt og føle seg fin, forklarte Almenäs etter den populære gallaen i fjor.

For også da dukket hun opp i antrekk som skapte både positive og negative reaksjoner både fra sportstjerner og kolleger i TV4, noe tv-kanalen tydeligvis likte svært godt!

All PR er tydeligvis god PR, og i dag avslører Expressen at TV4 krever at de kvinnelige programlederne skal være sexy og vise mye naken hud! Kanalen har beordret designer Luther om å ikke være "feig" i år heller!

- De vil jeg skal fortsette å provosere, sier designeren.

 - Først skal Jessica bære en kort, rød kjole. Det blir mye hud. Det passer de lange, vakre bena hennes perfekt!

Luther har også laget gallakjolen Jessica skal skifte til senere i programmet;

- Splitten er veldig høy ...

- Jeg må by på noe nytt, ettersom jeg ikke lenger ammer og derfor kan bryst-sjokkere. Brystene mine er alt for små nå, avslutter den nybakte mammaen Jessica.

"Fotbollsgalan" går av stabelen klokken 20 på kanalen i kveld.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer