Sophie Elise Isachsen:

- Krever mye styrke

Influenseren røpet nylig at hun har vært innlagt på rehabilitering.

STØTTE: Joakim Kleven og Henrik Skansen er stolte av venninnen sin etter innleggelsen på rehabilitering. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STØTTE: Joakim Kleven og Henrik Skansen er stolte av venninnen sin etter innleggelsen på rehabilitering. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Onsdag kunne Sophie Elise Isachsen (27) avsløre at hun den siste tiden har vært innlagt på rehabilitering for rus. Det gjorde hun i podkasten «Sophie og Fetisha» som hun har sammen med Fetisha Williams (28) på NRK.

For en drøy måned siden annonserte Isachsen at hun ville ta en pause fra sosiale medier. Det kom frem i podkasten at årsaken var rusavhengighet. Isachsen valgte selv å søke behandling.

- Jeg valgte selv å legge meg inn etter å ha brukt godt over ett år på å ljuge til alle rundt meg om at jeg hadde sluttet på beroligende tabletter. For det var altså problemet mitt - piller, fortalte en åpenhjertig Isachsen.

- Vi er stolte

I forbindelse med Iselin Guttormsens (35) lansering av undertøyskolleksjonen «Loving Me», i samarbeid med MyMuse, har flere av Isachsen venner berømmet henne.

Klipp fra TV2-programmet "Bloggerne": Sophie Elise filmer seg selv rett etter neseoperasjonen og snakker om operasjonen med vennene. Vis mer

Til Se og Hør forteller Isachsens venner, Joakim Kleven (29) og Henrik Skansen (30) at de er veldig stolte av venninnen sin.

- Vi begge er veldig stolte av Sophie, og det krever mye styrke å åpne seg opp om noe sånt. Skummelt og, det er intenst hvor mye man kan vri og vende på hva folk sier og mener, sier Kleven og legger til:

- Derfor er jeg stolt over at Sophie har valgt å uttrykke det først på egen hånd med sine riktige ord, og fikk fortalt sin historie og håper at det kan være til hjelp for flere.

Skansen stemmer i og sier han er stolt over at Sophie har kommet seg gjennom avhengigheten og står på andre siden sterkere.


Kom av søvnproblemer

I podkasten avslørte også 27-åringen at hun ikke trodde hun hadde en personlighet som førte til avhengighet, men konkluderte med at hvem som helst kan ha en sånn personlighet.

Avhengigheten av skal ha startet med piller mot søvnproblemer som videre førte til angst, dermed begynte hun på beroligende.

- Historien kunne kanskje ha stoppa der, for mange lever livene sine helt fint med å ta en pille her og der ved behov. Og hva ble etter hvert mitt behov? Hele jævla tida. Ellers kunne historien ha stoppa da jeg ett år seinere nesten fikk hjertestans på rehabilitering, og måtte akuttinnlegges på sykehus - og bli værende en hel uke på overvåkning. Dette var da for noen uker siden. For dosen jeg gikk på til slutt var såpass sterk, forklarte hun.

Isachsen skrev også på Instagram at det å legge seg selv inn er noe av det skumleste hun har gjort. Hun la også til at hun velger å være åpen fordi innleggelsen er det viktigste hun har gjort.

LES OGSÅ: Levde dobbeltliv: - Skjulte det i to år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer