Krever mindre av kvinnelige kokker

- Det holder at de er vakre og veltalende, sier Eyvind Hellstrøm.

FALT FOR DAMENE: Eyvind Hellstrøm møter norske kjendiser til matduell i sitt nye TV-program «Hellstrøm inviterer». Han lot seg spesielt sjarmere av de flotte kvinnelige gjestene, som Linn Skåber.  Foto: TV3
FALT FOR DAMENE: Eyvind Hellstrøm møter norske kjendiser til matduell i sitt nye TV-program «Hellstrøm inviterer». Han lot seg spesielt sjarmere av de flotte kvinnelige gjestene, som Linn Skåber. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag kveld er det premiere på den nye TV3-satsingen «Hellstrøm inviterer», der mesterkokken Eyvind Hellstrøm (63) konkurrerer mot ulike kjendisgjester om å lage det beste måltidet. 63-åringen forteller at han har sansen for alle gjestene, men at han er spesielt svak for de kvinnelige kjendisene.

- Jeg blir alltid sjarmert av flotte kvinner. Det er en ren glede å ta imot vakre, unge damer på kjøkkenet, sier Hellstrøm til Seher.no.

I første program er det Stig Henrik Hoff som skal ut i ilden, og seerne kan også glede seg til matdueller med Linn Skåber, Gro Hammerseng, Ole Robert Reitan og Jon Almaas. Mens Hellstrøm lar seg sjarmere av damene, stiller han litt høyere krav til de mannlige deltagerne.


- Det holder at de er vakre og veltalende. Det var mange hyggelige menn også, men der stiller jeg litt større krav til utførelsen av maten.

63-åringen har brukt store deler av livet på kjøkkenet, og mener det er viktig at likestillingen råder, også der.

- Menn har sluppet unna matlaging lenge nok, de burde bidra like mye på kjøkkenet som kvinner. Det finnes ingen genetisk forutsetning for matlaging, og alle burde kunne lage et godt måltid.

«Hellstrøm inviterer» har fått blandet mottagelse av anmelderne. Dagbladet ga programmet tre i terningkast, mens VG kastet en firer. Selv bryr ikke mateksperten seg så mye om kritikken.

- Jeg prøver ikke å forholde meg til anmeldelsene. Men det var dårlig mottagelse, jeg som bare er vant til seksere. Selv har jeg en god magefølelse, sier kokken.

Det nye programmet har en sterk kulinarisk konkurrent i TVNorge-programmet «Fire stjerners middag» som sendes på samme tid. Hellstrøm har ikke sett mye på konkurrenten, men synes det er spennende å se hvilket program TV-seerne velger.

- Jeg har ikke fulgt med så mye på «Fire stjerners middag», men begge programmene har mat og kjendiser så det er klart det knytter seg en del spenning til konkurransen, forteller han.
  
«Hellstrøm inviterer» ser du på TV3 mandag til torsdag kl. 20.00.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg spiser mer enn gjerne kråke  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer