Krever millioner etter at IMDb avslørte alderen

- Nå får hun nesten ingen roller lenger.

OSCAR-SJANSER?: En anonym kjendis saksøker nå IMDB fordi de har gitt henne riktig alder. Foto: All Over Press
OSCAR-SJANSER?: En anonym kjendis saksøker nå IMDB fordi de har gitt henne riktig alder. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En kvinnelig skuespiller saksøker nettstedet Imdb.com for over 5,6 millioner kroner. Grunnen er at nettstedet offentliggjorde alderen hennes.

Imdb er en database med oversikt over filmer, skuespillere, TV-show, produksjonsarbeidere og videospill.

Ifølge Msn.com ønsker kvinnen å være anonym. Likevel skrives det at hun er en Texas-beboer med asiatisk opphav. Hun hevder å være mye yngre enn det hun egentlig er. Derfor har hun alltid holdt det opprinnelige navnet samt fødselsdatoen hemmelig.

Da skuespilleren først la seg selv til i databasen, brukte hun et amerikansk navn. Ifølge siden har hun hatt mange skuespillerjobber siden.

Da hun derimot registrerte seg selv på IMDb Pro i 2008, brukte hun sitt ekte navn, kredittkortinformasjon, samt fødselsdato i registreringen. Nettstedet la fødselsdatoen til på siden hennes, noe som er lovlig.

«Det førte til at offentligheten fant ut at hun er mange år eldre enn slik hun ser ut», heter det i saksdokumentene.


- Dersom man blir oppfattet å være «over kneika», for eksempel i nærheten av 40-årene, er det nærmest umulig å få roller som en fremadstormende skuespiller, akkurat som denne kvinnen, sier en kilde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV-stjerne venter barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer