Kris Jenner:

Krever millioner av Kris Jenner

Stjernen nekter for anklagene fra den tidligere sikkerhetsvakten.

HARDE ANKLAGER: Kris Jenner står overfor et stort søksmål. Her avbildet i Cannes under filmfestivalen i byen i mai 2016. Foto: Beretta/ Sims/ REX/ NTB
HARDE ANKLAGER: Kris Jenner står overfor et stort søksmål. Her avbildet i Cannes under filmfestivalen i byen i mai 2016. Foto: Beretta/ Sims/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kardashian/Jenner-klanen har blitt verdenskjente og superrike på å dele av sine liv. Det har naturligvis bydd på mang en skandale, og realitydeltakerne har vært skyteskiver for kritikk og anklager i en årrekke.

Nå er det familiens overhode, «momager» Kris Jenner (65), som står i stormen. En av hennes tidligere ansatte, sikkerhetsvakta Marc McWilliams, har nemlig saksøkt henne for seksuell trakassering.

Søksmålet ble omtalt av en rekke medier i september. Nå har nettstedet The Blast fått tilgang til nye rettsdokumenter, som skal vise at eks-vakta krever tre millioner dollar - tilsvarende 26 millioner norske kroner.

«Hans tap overskrider tre millioner dollar», hevdes det.

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

- Absurde anklager

Vakten anklager nemlig Jenner for seksuell trakassering. Han hevder i søksmålet at 65-åringen har kommet med seksuelle tilnærmelser både fysisk og verbalt, at han flere ganger forsøkte å si ifra til overordnede og personalavdelingen, uten at det ble tatt tak i.

McWilliams hevder videre at han ble sparket etter å ha klaget på 65-åringens angivelige oppførsel.

Jenner selv nekter for anklagene, og truer ifølge nettstedet med et motsøksmål.

- Jenner avviser sterkt anklagene. Søksmålet inneholder absurde anklager som er fullstendig fabrikkerte og falske uten et snev av sannhet i dem, sier hennes advokat Michael Rhodes til nettstedet.

McWilliams hevder at hendelsene fant sted for over to år siden.

RASER MOT RYKTER: Kris Jenner rystes av rykter som sier at hun skal ha hatt en het kveld med den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Truer med nye anklager

Saken har vært til høring i Los Angeles, ifølge The Blast, men Jenner var ikke selv til stede. Advokatteamet til saksøkeren hennes hevdet angivelig i høringen at det ville komme to nye anklager mot Jenner, uten at innholdet i disse er kjent.

Realityfamilien har i en årrekke stått for innhold i tabloidpressen, særlig gjennom serien «Keeping up with the Kardashians». I fjor ble det imidlertid klart at realityserien er ved veis ende, og det er Kris Jenner som utpekes som den som satte ned foten.

For fansen kom det imidlertid en gladnyhet i desember, da familien har laget en avtale med Hulu. Hva slags innhold de skal stå for er imidlertid ikke kjent, men Entertainment Tonight mener at det dreier seg om en ny realityserie.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

LES OGSÅ: Kjenner du igjen stjernen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer