Krever førerkortet tilbake etter mobbing

Rederiet-skuespilleren kjørte 34 km/t for fort.

<strong>MISTET LAPPEN:</strong> Reuter kjørte for fort og mistet lappen. Til tross for at hun ble mobbet på t-banen, fikk hun den ikke tilbake før tiden. Foto: STELLA PICTURES
MISTET LAPPEN: Reuter kjørte for fort og mistet lappen. Til tross for at hun ble mobbet på t-banen, fikk hun den ikke tilbake før tiden. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den svenske skuespilleren Suzanne Reuter krever førekortet tilbake. Grunnen er at hun ble mobbet på t-banen.

59-åringen som er kjent for norske TV-seere fra serien «Rederiet» mistet førerkortet i to måneder, etter å ha kjørt 34 km/t over fartsgrensen.

Etter at hun ifølge Aftonbladet.se hevder å ha blitt «påhoppet verbalt av en gjeng med berusede ungdommer» på t-banen, forsøkte hun å få tilbake førerkortet tidligere.

- Dette har også skjedd tidligere. Hun ønsker å komme seg til og fra jobben uten å være redd, står det i rettspapirene ifølge den svenske avisen.

Likevel slår forvaltningsretten fast at Reuters grunn ikke er nok til å få førerkortet tilbake.

Skuespilleren har selv ikke kommentert saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gösta Bredefeldt er død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer