Amber Heard:

Krever filmstjernen fjernet

Etter at eksen Johnny Depp ble sparket fra sin film, er det satt i gang underskriftskampanje for å fjerne Amber Heard fra «Aquaman».

I RETTEN: Amber Heard, her fra retten i London, hevder at eksmannen var voldelig mot henne. Foto: James Gourley/REX/NTB
I RETTEN: Amber Heard, her fra retten i London, hevder at eksmannen var voldelig mot henne. Foto: James Gourley/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av november ble det klart at Johnny Depp gikk tapende ut av injuriesaken mot avisen The Sun, som hadde omtalt skuespilleren som «konemishandler» mot ekskona Amber Heard (34).

Parets problemer er for lengst blitt en offentlig strid, og på begge sider står det fans som støtter opp sine idol. Hva som egentlig har foregått i det to år lange ekteskapet, og om noen av partene er uskyldige, kommer det neppe noen fasit på.

I retten kom det uansett frem at The Sun i de fleste tilfeller hadde sine ord i behold i omtalen av Depp.

Heard har på en annen side heller ikke kommet godt ut av det, og er anklaget for vold mot eksmannen. Hun innrømmer også at hun har tydd til fysisk vold mot Depp. Hun kom imidlertid best ut av rettssaken.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Underskriftskampanje

Da utfallet ble klart kom også nyheten om at Depp var blitt bedt om å si fra seg rollen som skurken Gellert Grindelwald i «Fantastic Beasts»-filmene.

Heard på sin side har ikke fått noen konkrete konsekvenser karrieremessig, og det er det nå flere som ønsker å endre på. Hun er nemlig aktuell i «Aquaman»-oppfølgeren, hvor hun spiller mot hovedrolleinnehaver Jason Momoa.

STORFILM: Jason Momoa og Amber Heard sammen i «Aquaman». Foto: Warner Bros/AP/Scanpix
STORFILM: Jason Momoa og Amber Heard sammen i «Aquaman». Foto: Warner Bros/AP/Scanpix Vis mer

Nesten 1 500 000 mennesker har nå signert en underskriftskampanje for å få Heard fjernet fra filmen. Flere har også spekulert om Warner Bros ville fjerne henne fra rollen som Mera de siste månedene, nettopp i forbindelse med rettssaken.

Disse spekulasjonene setter Heard selv en stopper for.

- Jeg er superglad for all kjærligheten fra fansen og hvor mye de har verdsatt «Aquaman», og at det har skapt så mye begeistring for «Aquaman» og Mera slik at vi kan komme tilbake. Jeg gleder meg så mye til å filme, sier hun til Entertainment Weekly.

SØKSMÅL: Johnny Depp har gått til sivilt søksmål mot den britiske avisa The Sun. Video / Foto: NTB SCANPIX. Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

- Betalte rykter

34-åringen legger til at hun håper innspillingen kommer i gang neste år. Oppfølgeren har imidlertid ikke fått grønt lys fra Warner Bros, og rollebesetningen er heller ikke bekreftet.

- Betalte rykter og betalte kampanjer på sosiale medier dikterer ikke rollebeslutninger fordi de har ikke noe grunnlag i virkeligheten, sier hun om kravene om å få fjernet henne fra filmen.

Depp ble altså sparket fra samme produksjonsselskap, Warner Bros, men foreløpig er det lite som tyder på at ekskona får samme skjebne. Depp har spilt i de to første «Fantastic Beasts»-filmene, men nå må det altså finnes en erstatter.

Det ryktes om at den danske skuespilleren Mads Mikkelsen skal ta over rollen. Ifølge Deadline er Mikkelsen på toppen av lista over skuespillere som blir vurdert til rollen.

Kilder sier til Deadline at Mikkelsen er regissør David Yates' førstevalg og at de har opprettet kontakt med dansken.

Det er også håp om at filmen kommer ut som planlagt sommeren 2022. Depp skal bare ha spilt inn én scene som antagonisten i filmen.

LES OGSÅ: - Burde få frem sannheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer