Krever farsskapstest

Nå går fotografen Larry Birkhead til krig mot Anna Nicole Smith og Howard Stern om retten til hennes baby.

UTSVEVENDE: Anna Nicole Smith har levd et svært utsvevende liv til tider. Nå krever Birkhead narkotest av både henne og datteren... Foto: All Over Press
UTSVEVENDE: Anna Nicole Smith har levd et svært utsvevende liv til tider. Nå krever Birkhead narkotest av både henne og datteren... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Howard Stern er på ingen måte far til barnet. Han vet det, og jeg vet det, sånn er det bare, sier fotografen Larry Birkhead.

Barnet det dreier seg om er den tidligere Playboy-modellen Anna Nicole Smiths nyfødte datter Danilynne Hope.

LES MER: FIKK DATTER, MISTET SØNN

Det har utviklet seg en kamp mellom Smiths nære venn og advokat Howard Stern og fotografen om retten til farsskapet til hennes dattter.

Nylig gikk Anna Nicoles advokat Smith ut på amerikansk tv og hevdet hos Larry King at han er barnets far - og slo fast at de to skulle gifte seg.

LES MER: GIFTET SEG PÅ BAHAMAS?

Nå går Birkhead til sak og krever at Anna Nicole skal returnere til California med datteren for å utføre en farsskapstest og han vil også at både mor og datter skal narkotestes. Han hevder Anna Nicole bruker metadon og at Howard Stern går henne til hånde, og at han har tatt på seg farsskapet for sin egen økonomiske vinning, skriver Eonline.

LES MER: BARNEFAREN TILSTÅR

Birkhead sto fram på amerikansk tv i natt i et intervju på MSNBC. Der påsto han - nok en gang - at det er han som er faren til babyen. Han sier han er "rasende og sint" og mener at den skandaleombruste modellen fløy til Bahamas for å unngå en rettslig prosess.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer