Krever 60 millioner for identitetstyveri

Rapper hevder James Francos karakter er basert på ham.

LIKE?: Jody «Riff Raff» Christian (t.h.) påstår at James Francos rollekarakter Alien (t.v.) i filmen «Spring Breakers» er basert på ham, uten hans samtykke, og krever derfor 60 millioner i erstatning for identitetstyveriet. Foto: FameFlynet
LIKE?: Jody «Riff Raff» Christian (t.h.) påstår at James Francos rollekarakter Alien (t.v.) i filmen «Spring Breakers» er basert på ham, uten hans samtykke, og krever derfor 60 millioner i erstatning for identitetstyveriet. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Denne våren har filmen «Spring Breakers» gått på kino verden over, og viser at skuespiller James Franco (35) kan mer enn bare å spille «svigermors drøm».

I filmen, hvor også Selena Gomez (20) og Vanessa Hudgens (24) er i rollebesetningen, portretterer Franco en hardbanka hvit rapper, med «grillz» og rastafletter av typen «cornrows» - ikke ulikt den Texas-baserte rapperen Jody «Riff Raff» Christian.

Ifølge TMZ er Riff Raff forbanna på produsentene bak filmen, og krever nå 60 millioner kroner for å ha basert Francos rollefigur på ham, uten å ha avklart det med rapperen først.

- Det er det samme som at jeg har en hage, og du planter trær, bygger hus og selger parkeringsplasser på min eiendom. Da fortjener jeg å få en sum av de pengene du tjener, sier Riff Raff til nettstedet.

Produsentene har foreløpig ikke kommentert rapperens krav om 60 millioner i erstatning.

LES OGSÅ: - Falt for verdens beste kvinnehopper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer