Johnny Depp:

Krever 450 millioner av ekskona

Skuespillerstjernen går hardt ut mot ekskonas anklager.

SLÅR TILBAKE: Johnny Depp går til sak mot ekskona for ærekrenkelse, og krever en enorm sum i erstatning. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Johnny Depp går til sak mot ekskona for ærekrenkelse, og krever en enorm sum i erstatning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

26. mai 2016 ble det kjent at skuespillerparet Johnny Depp (55) og Amber Heard (32) gikk hver til sitt, etter at sistnevnte søkte om skilsmisse - bare 15 måneder etter at de hadde giftet seg.

Seinere samme uke smalt det i medier verden over da det ble kjent at Heard hadde fått innvilget besøksforbud mot ektemannen, etter voldsanklager.

To måneder etter, i midten av august, trakk Heard voldsanklagene mot Depp. Hun offentliggjorde samtidig en video der hun fortalte om partnervold og farene ved det - og trakk inn sine egne erfaringer.

14. januar 2017 så det ut til at kranglingen mellom de to skuespillerne omsider var over, da de ble enige om detaljene rundt forliket i skilsmissesaken.

Da hadde de siden august året før vært uenige om hvorvidt Depp skulle betale forliket på 7 millioner dollar til Heard, eller direkte til de veldedige formålene hun hadde uttalt at hun selv skulle gi pengene til.

Siden ble det stille fra begge parter, før Heard i desember 2018 skrev en lengre kronikk for Washington Post, der hun gikk detaljert til verks og beskrev tiden etter skilsmissen, og hvor urettferdig det hele føltes.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Saksøker Heard

Det ser imidlertid ikke ut til at kranglingen mellom de to stjernene er helt over ennå, da Depp nå skal ha saksøkt ekskona.

The Blast sitter på rettsdokumenter som sier at 55-åringen gått til sak mot Heard for ærekrenkelse. Skuespilleren krever 50 millioner dollar i erstatning, nærmere 450 millioner norske kroner.

Mens rettssaken mellom Depp og Heard pågikk i 2017, hevdet Depps advokater at Heard brukte situasjonen for å oppnå berømmelse og oppmerksomhet. Heard benektet på sin side dette hele veien.

Mye av det samme er også bakgrunnen for det nye saksmålet. Depp har blant annet sitt å si om det ovennevnte intervjuet eksen gjorde med Washington Post i desember.

Vis mer

«Amber Heard mente å skrive fra perspektivet «en offentlig figur som representerer vold i hjemmet», og hevdet at hun følte «den fulle kraften i vår kulturs vrede for kvinner som snakker ut», da hun omtalte seksuell vold», heter det i rettsdokumentene.

Depp kaller også påstandene mot ham en «forseggjort bløff for å generere positiv publisitet», og mener Heard brukte ham for å fremme sin egen karriere.

«Heard er ikke et offer for vold i hjemmet, hun er gjerningspersonen», står det.

LES OGSÅ: Hengt ut som hykler. Nå slår han tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer