KREVER PENGER: Liam Gallgher hevder at det trengs nærmere 300 millioner kroner for at en gjenforening av Oasis skal kunne skje. Foto: AP/Scanpix
KREVER PENGER: Liam Gallgher hevder at det trengs nærmere 300 millioner kroner for at en gjenforening av Oasis skal kunne skje. Foto: AP/ScanpixVis mer

Krever 300 millioner for Oasis-gjenforening

Liam Gallagher krever store summer for å gjenforenes med storebror Noel.

SEOGHØR.NO:   Den tidligere Oasis-vokalisten Liam Gallagher (40) har endelig åpnet opp for å gjenforenes med broren Noel (45) og starte opp bandet igjen. Det er bare et problem. Prisen.

Sangeren er for tiden opptatt med å promotere sitt siste album BE sammen med bandet Beady Eye. Da han ble spurt om han noensinne kom til å kunne bli venner og spille sammen med broren sin igjen var Liam heller lunken i svaret.

- Hør her, det skjer når det skjer. Men det ikke en lek, det er ekte. Jeg leser i avisene at folk tror det bare er tull og at vi bare krangler så vi kan få flere interesserte i et stort comeback. Men jeg er fremdeles meg og han vil alltid være seg selv.

Men hvis det kommer nok penger på bordet kan Liam være interessert.

- Jeg forandrer ikke mening for ti millioner kroner… kanskje jeg gjør det for 300 millioner.

Liam overdriver nok summen betraktelig, men det er ingen tvil om at Oasis kunne ha krevd store summer for et comeback.

Alikevel er det nok usannsynelig at en gjenforening vil skje de nærmeste årene. Noel har en suksessrik solokarriere, mens Liam nettopp har sluppet et nytt album med Beady Eye.


LES OGSÅ:    Oasis-Liam forsvarer Bieber