Krever 260 000 kroner i måneden

Supermodellen Linda Evangelista vil ha gigantisk barnebidrag.

STORE UTGIFTER: Linda Evangelista vil ha store summer fra sin tidligere elsker for å dekke utgifter til sikkerhetsvakter og barnepiker.  Foto: All Over Press
STORE UTGIFTER: Linda Evangelista vil ha store summer fra sin tidligere elsker for å dekke utgifter til sikkerhetsvakter og barnepiker. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I sommer ble det kjent at den styrtrike forretningsmannen François-Henri Pinault (49) er faren til Linda Evangelistas (46) sønn Augustin James (5). Nå har supermodellen, ifølge Fox News, gått til sak mot sin tidligere elsker.

Selv om hun er en av verdens mest betalte supermodeller krever hun gigantiske summer i månedlig bidrag til seg selv og sønnen.

Evangelista er vant til en luksuriøs livsstil og krever over 260 000 kroner i månedlig bidrag fra franskmannen. Summen vil blant annet dekke 91 000 kroner i måneden for topptrente sikkerhetsvaker og 24-timers barnepass til en verdi av 40 000 kroner.

Pinault er sjef for luksusmerkene Gucci og Yves St. Laurent og  familiens hans skal ha en formue på flere titalls milliarder dollar.

Franskmannen skal etter planen avgi sin forklaring på torsdag og Evangelista vil fortelle sin side av saken i rettssalen på fredag.

Pinault er gift med skuespilleren Salma Hayek og har datteren Valentina sammen med henne. Evangelista skal ha blitt gravid i 2005 etter en fem måneder lang affære, rundt samme tid som han ble sammen med Hayek.
   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun er blitt singel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer