Krever 250 milliarder etter Jacksons død

Familien til Michael Jackson saksøker konsertarrangør for gigabeløp.

DØDE FØR KONSERTEN: Familien mener popkongen kollapset på bakgrunn av alt presset rundt sine titalls konserter. Foto: Stella Pictures
DØDE FØR KONSERTEN: Familien mener popkongen kollapset på bakgrunn av alt presset rundt sine titalls konserter. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Familien til den avdøde popkongen Michael Jackson har nå valgt å saksøke konsertarrangøren AEG Live for stjernens plutselige død. Familien krever over 240 milliarder kroner totalt i oppreisning.

Ifølge TMZ er det er Jacksons tre barn og mor Katherine Jackson (82) som står bak søksmålet. Barna og moren krever 240 milliarder kroner på bakgrunn av farens fremtidige inntekter som har gått tapt etter Michaels død og for diverse andre skader.

AEG Live hevder derimot at 240 milliarder kroner er et horribelt høyt tall siden Michaels karriere var på vei nedover som følge av beskyldninger om barnemisbruk og hans selvpåførte eksil i Midtøsten. 

Jackson-familien har tidligere hevdet at konserarrangøren presset Michaels lege, Dr Conrad Murray, til å ignorere tegnene på popstjernens sviktende helse. Dr Murray ble i november dømt til fengsel. Som bevismaterialet finnes blant annet en epost skrevet av AEGs visepresident Paul Gongaware.

- Vi vil påminne (Murray) om at det er AEG, ikke MJ, som betaler lønnen hans. Vi vil påminne om hva som forventes av ham, står det i eposten i følge CNN.

Ifølge CNN tjente Dr Murray nærmere en million kroner i måneden for å jobbe som Michaels lege.

LES OGSÅ:     - Hun var grunnen til at begravelsen ble utsatt