Madonnas eks-kjæreste Peter Shue:

Krever 170 millioner for Madonnas brukte truse

Eks-kjæreste hevder Madonna har skylden for at han havnet i fengsel. Nå vil han ta hevn ved å tvinge henne til å grave dypt i lommeboka.

VIL SELGE MADONNAS TRUSER: En tidligere kjæreste av popikonet hevder han fikk et par brukte truser i gave fra Madonna på 1990-tallet. Her er popstjernen avbildet på MET-gallaen i 2013. Foto: Invision/ NTB scanpix
VIL SELGE MADONNAS TRUSER: En tidligere kjæreste av popikonet hevder han fikk et par brukte truser i gave fra Madonna på 1990-tallet. Her er popstjernen avbildet på MET-gallaen i 2013. Foto: Invision/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I et eksklusivt intervju med nettstedet RadarOnline anklager eks-fangen og Madonnas (59) tidligere flamme, Peter Shue (58), superstjernen for å ha ødelagt store deler av livet hans.

Popikonet og Peter Shue datet en periode tidlig på 90-tallet, før han senere ble dømt for å selge narkotika. Peter tilbrakte til sammen 21 år i fengsel, før han ble løslatt i 2016.

Shue mener Madonna har skyld i at han ble fengslet, fordi hun sladret til en informant. Nå ønsker han å hevne seg på popstjernen ved å kreve en million dollar av popstjernen for hvert år han satt inne

- Madonna ville ha barn med meg, men jeg ønsket ikke å ha barn med henne. Jeg hadde en kjæreste på den tiden, hevdet Peter til National Enquirer i 2014.

Hans daværende kjæreste skal ha funnet ut om forholdet og tvang ham til å gjøre det slutt med popstjernen.

POPIKONET: Eks-kjæresten mener Madonna var grunnen til at han havnet i fengsel. Her er hun avbildet under en demonstrasjon mot Donald Trump i fjor. Foto: NTB Scanpix
POPIKONET: Eks-kjæresten mener Madonna var grunnen til at han havnet i fengsel. Her er hun avbildet under en demonstrasjon mot Donald Trump i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Peter mener at «Vogue»-sangeren ble såret og at det var en av grunnene til at hun sladret om doplangingen hans til en informant, Arlyne Brickman.

Under rettsaken mot Peter avslørte informanten at han hadde prøvd å kjøpe femten kilo kokain av henne, ifølge nettstedet.

Dermed endte han i fengsel, og sonet en dom på 21 år.

Hevngjerrig

Madonna skal ha gitt eks-fangen en brukt truse i gave i 1994, sammen med et brev og et bilde av hunden hennes.

Peter ønsker ikke lenger å beholde den brukte trusen og har nå planer om å selge den på auksjon.

I intervjuet med RadarOnline mener han at popstjernens juridiske team har prøvd å kjøpe tilbake trusen, men at de ikke kom til enighet om prisen.

Saken fortsetter under bildet.

- Vi har to advokater som prøver å megle seg frem til en pris, men hva jeg vil ha og hva hun er villig til å gi er ikke det samme.

Nå krever Peter å få betalt tilbake én million dollar for hvert år han tilbrakte i fengsel, som utgjør en svimlende sum på 21 millioner dollar, noe som tilsvarer omtrent 170 millioner norske kroner.

Den brukte trusen ligger nå til salgs på auksjonsnettstedet Gotta Have Rock And Roll Auction, og auksjonen varer fra 3. til 12. januar.

- Jeg er ganske sikker på at hun kommer til å sende noen til auksjonen for å få tak i trusen, mener Peter.

Ifølge RadarOnline vil Peter kun stoppe auksjonen hvis han mottar det store millionbeløpet fra Madonna. Minsteprisen for trusen er imidlertid «bare» 100 000 dollar, eller om lag 800 000 norske kroner.

Saken fortsetter under videoen!

Avslørte Tupacs private brev

Peter Shue er imidlertid ikke den eneste Madonna har innledet et forhold til, som har havnet bak murene.

Avdøde Tupac Shakur og Madonna hadde nemlig et forhold i noen år før han ble skutt og drept i 1996. Kjærligheten varte til den ikoniske rapperen ble satt bak lås og slå for et seksuelt overgrep i 1995.

I starten av juli i fjor begynte det å dukke opp gamle brev fra den avdøde rapperen, hvor det sto at han ikke ønsket mer kontakt med Madonna.

Saken fortsetter under bildet.

AVDØDE TUPAC: Den ikoniske rapperen hadde et forhold til Madonna på 1990 tallet. Her avbildet under en opptreden i Los Angeles i 1992. Foto: NTB Scanpix
AVDØDE TUPAC: Den ikoniske rapperen hadde et forhold til Madonna på 1990 tallet. Her avbildet under en opptreden i Los Angeles i 1992. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I brevet forklarte Tupac at det var for store rase- og kulturforskjeller mellom dem. Brevene skulle auksjoneres bort sammen med 22 eiendeler, og dette falt ikke i god jord hos popstjernen.

Det var Madonnas gode venn og kunstkonsulent Darlene Lutz (59) som hadde gitt fra seg brevene og eiendelene til auksjonen. En brukt truse, som Darlene hadde fått fra en av Madonnas ekser, var blant eiendelene. Om denne trusen kom fra Peter Shue, er imidlertid ikke sikkert.

Ifølge Reuters forsøkte popikonet å ødelegge for auksjonen Gotta Have It Collectibles og sendte en forespørsel til høyesteretten i New York for å stoppe den.

I rettsdokumentene gikk hun til angrep på venninnen og mente Darlene hadde tatt eiendelene uten samtykke.

Ifølge Page Six argumenterte Madonna i rettspapirene for at det var svært opprørende at hennes DNA kunne bli auksjonert bort til offentligheten.

Gotta Have It Collectibles mente at popstjernen prøvde å ødelegge ryktet til Darlene og auksjonshuset. I siste liten fikk superstjernen reddet sine 22 eiendeler fra å bli solgt til høystbydende.

LES OGSÅ: - Alle skrev at jeg hadde kidnappet ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer