Krevde nattklubb-video!

Jessica Simspons far ville ta eks-svigersønnen på fersken.

SPIONERER: Joe Simpson følger med på hva eks- svigersønnen driver med. Foto: All Over Press
SPIONERER: Joe Simpson følger med på hva eks- svigersønnen driver med. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ingen nyhet at pappa Simpson (48) styrer datteren, Jessicas (26) musikkarriere med jernhånd. Nå virker det og som om han følger privatlivet hennes nøye..

Kilder påstår nemlig at han spionerte på datterens eks, sangeren Nick Lachey (33), under parets syv måneder lange separasjonstid.

Mediayndlingene var gift i knappe tre år, og sangfuglene ble tett fulgt av MTVs kameraer under innspillingene av realityserien "Newlyweds" ("Din for alltid") som gikk på TVNorge.

Avisen The New York Daily News forteller at en kilde påstår at Joe desperat prøvde å holde øye med Lachey frem til skilsmissen var et faktum.

I følge kilden hadde den tidligere pastoren til og med prøvd å tvinge en nattklubbeier til å gi fra seg videoopptak fra en kveld Lachey hadde besøkt stedet - bare for å sjekke om eks-svigersønnen hadde kost seg litt for mye med noen av jentene i lokalet.

- Joe ville prøve å ta Nick på fersken. Han fortalte nattklubbeieren at hvis han noen gang ville se datteren hans der, måtte han gi ham det han ville ha.

En representant for familien Simpson uttaler at historien er absurd.

Spørsmålet er bare hvorfor Joe i følge ryktene er i besittelse av videoen da.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer