Minka Kelly fra «Euphoria»:

Krevde nakenscene endret

Skuespiller Minka Kellys første dag på jobb var langt fra komfortabel.

VILLE IKKE: Skuespiller Minka Kelly var ikke komfortabel med den opprinnelige scenen hun skulle spille i «Euphoria». Foto: Matt Baron/REX/NTB
VILLE IKKE: Skuespiller Minka Kelly var ikke komfortabel med den opprinnelige scenen hun skulle spille i «Euphoria». Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert

HBO-suksessen «Euphoria» slapp nylig sin andre sesong på strømmetjenesten. Det har resultert i både ros og kritikk. Serien inneholder en god del sex, vold og rus, og berører dermed en rekke tunge og betente temaer.

Blant kritikken som har kommet, særlig etter seriens andre sesong, er at det er for mye av blant annet sex og vold. Det er imidlertid ikke bare seerne som har reagert på innholdet - også skuespillerne selv har erkjent at det har vært utfordrende til tider.

Blant dem som ikke var hundre prosent komfortabel med arbeidsoppgavene sine, er Minka Kelly (41).

KRITISKE: Ny sesong av HBO-suksessen «Euphoria» er endelig her, men det er én ting seerne ikke er like imponert over etter å ha sett første episode. Vis mer

Ukomfortabel

Kelly spiller karakteren Samantha i den andre sesongen av «Euphoria». I utgangspunktet skulle karakteren bare være med i én episode, men da produsenten så kjemien hun hadde med skuespiller Alexa Demie - som spiller karakteren Maddy - ble karakteren værende lenger enn først planlagt.

Det forteller Kelly i et intervju med Vanity Fair.

I episoden hvor Kellys karakter introduseres, spiller hun nemlig i en scene med Demie. I serien ser man Samantha, som er kledd i en lilla kjole, spørre Maddy om å åpne glidelåsen på kjolen. Stemningen kan for noen oppleves som litt ubehagelig, men ifølge Kelly var den enda verre i utgangspunktet.

Første dag på jobb ba hun nemlig om at den skulle justeres.

- Produsenten mente det ville være mer interessant hvis jeg lot kjolen falle helt ned på bakken, forteller Kelly.

Hun var imidlertid ikke enig i avgjørelsen, da hun ikke var forberedt på at en av hennes første scener skulle være en nakenscene. Dermed ble det ukomfortabelt for skuespilleren.

MER INTENS: Fansen har ventet i hele to år på å følge fortsettelsen i den kritikerroste HBO-serien «Euphoria». Nå er snart ventetiden over, og de første bildene fra sesong to er endelig blitt sluppet. Video: Kine Falch / HBO Vis mer

- Det var min første dag som gjest i denne nye serien, og jeg følte ikke at det var komfortabelt å stå der naken, sier hun videre til magasinet.

Hun forteller at produsenten hadde forståelse for det, og gikk med på å endre scenen.

Kuttet flere nakenscener

Kelly er imidlertid ikke den eneste av skuespillerne i «Euphoria» som har kledd av seg. Sydney Sweeney (24), som i serien spiller rollen som Cassie, har en rekke nakenscener i serien.

Hun har imidlertid fortalt til Independent at hun flere ganger har bedt om at toppløsscener fjernes eller endres.

- Sam (Levinson, produsent, journ.anm.) er fantastisk. Det er øyeblikk hvor Cassie skulle være toppløs og jeg har fortalt Sam at «jeg ikke tror det er nødvendig». Han svarte «okei, da trenger vi ikke». Jeg følte aldri at han tvang det på meg eller forsøkte å tvinge inn nakenscenene i serien. Når jeg ikke ville gjøre en, tvang han meg aldri, har hun fortalt.

LES OGSÅ: - Vi har det fint

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer