Minka Kelly fra «Euphoria»:

Krevde nakenscene endret

Skuespiller Minka Kellys første dag på jobb var langt fra komfortabel.

VILLE IKKE: Skuespiller Minka Kelly var ikke komfortabel med den opprinnelige scenen hun skulle spille i «Euphoria». Foto: Matt Baron/REX/NTB
VILLE IKKE: Skuespiller Minka Kelly var ikke komfortabel med den opprinnelige scenen hun skulle spille i «Euphoria». Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert

HBO-suksessen «Euphoria» slapp nylig sin andre sesong på strømmetjenesten. Det har resultert i både ros og kritikk. Serien inneholder en god del sex, vold og rus, og berører dermed en rekke tunge og betente temaer.

Blant kritikken som har kommet, særlig etter seriens andre sesong, er at det er for mye av blant annet sex og vold. Det er imidlertid ikke bare seerne som har reagert på innholdet - også skuespillerne selv har erkjent at det har vært utfordrende til tider.

Blant dem som ikke var hundre prosent komfortabel med arbeidsoppgavene sine, er Minka Kelly (41).

Ukomfortabel

Kelly spiller karakteren Samantha i den andre sesongen av «Euphoria». I utgangspunktet skulle karakteren bare være med i én episode, men da produsenten så kjemien hun hadde med skuespiller Alexa Demie - som spiller karakteren Maddy - ble karakteren værende lenger enn først planlagt.

Det forteller Kelly i et intervju med Vanity Fair.

I episoden hvor Kellys karakter introduseres, spiller hun nemlig i en scene med Demie. I serien ser man Samantha, som er kledd i en lilla kjole, spørre Maddy om å åpne glidelåsen på kjolen. Stemningen kan for noen oppleves som litt ubehagelig, men ifølge Kelly var den enda verre i utgangspunktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.