SMINKEKRAV: SVs sminkekrav ble for sterk kost for TV 2. Dermed ble den planlagte utspørringen av SVs leder Kristin Halvorsen tatt av luften. Foto: SCANPIX
SMINKEKRAV: SVs sminkekrav ble for sterk kost for TV 2. Dermed ble den planlagte utspørringen av SVs leder Kristin Halvorsen tatt av luften. Foto: SCANPIXVis mer

-Krevde for mye sminketid

Kristin Halvorsen krevde 30 minutter i sminken. Da sa TV 2 stopp.

SEHER.NO: SV-leder Kristin Halvorsen (47) krevde så mye sminketid før Nyhetskanalens partilederutspørring att hun ikke fikk vært med i programmet.

- TV 2 ga Halvorsen tilbud om ti minutter med sminke av to sminkører. Men det valgte SV å avslå, sier prosjektleder i TV 2 Nyhetskanalen, Tor Godal, til VG.

Istedenfor utspørringen som skulle funnet sted onsdag ettermiddag, sendte TV 2 en analyse om SV.

- SV foreslå ti minutter til utspørring og 20 minutter til sminke, sier Godal.

Kristin Halvorsen avviser det hele som tull overfor VG, men hennes statsekretær Roger Ø. Sandum understreker seinere at Halvorsen selv først ble kjent med saken da hun ble kontaktet av avisen.

- Jeg vil bestemt avvise at vi krevde 20 minutter til sminke og 10 minutter i studio, fordi vi mente 15 minutter var minimum i sminken. Da presset de oss til et punkt der vi sa at da får det heller være, sier Sandum til VG.


LES OGSÅ: Slik ser stjernene ut uten sminke
LES OGSÅ: Stjernenes monster-makeup (KK.no)