«Beverly Hills 90210»-stjernen:

Kreftsyke Shannen Doherty gjør TV-comeback

Avslørte selv gladmeldingen til fansen på Instagram.

GJØR COMEBACK: Shannen Doherty kjemper en tøff kamp mot sin kreftsykdom, men gleder seg nå over et comeback på TV-skjermen. Foto: Scanpix.
GJØR COMEBACK: Shannen Doherty kjemper en tøff kamp mot sin kreftsykdom, men gleder seg nå over et comeback på TV-skjermen. Foto: Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Shannen Doherty har vært igjennom en tøff tid etter at hun i fjor fikk diagnosen brystkreft.

Men nå har 45-åringen fått en grunn til å smile.

Doherty - som ble verdensberømt gjennom sin rolle som Brenda Walsh i 90-talls serien «Beverly Hills 90210» - er nemlig klar for et comeback på TV-skjermen.

Det avslørte skuespilleren selv på sin Instagram-side i forrige uke.

Sneak peek from the #Heathers set..... jealous much? @tvland

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

TV-serien hun skal spille i heter «Heathers» og er basert på en populær film med samme navn fra 1988 - som Doherty også spilte i.

I filmen spilte Shannen en av fire tenåringsjenter på en skole i Ohio. Blant de andre kjente skuespillerne i filmen var Winona Ryder (45) og Christian Slater (47).

Hva slags rolle hun skal ha i den nye TV-serien er foreløpig ikke kjent.

Men ifølge nettsiden Deadline vil hun spille en «viktig, men foreløpig navnløs rolle» i den første episoden.

BLE VERDENSBERØMT: Shannen i rollen som Brenda Walsh i «Beverly Hills 90210» sammen med skuespillerne Jason Priestley, Jennie Garth og Ian Ziering. Foto: Scanpix
BLE VERDENSBERØMT: Shannen i rollen som Brenda Walsh i «Beverly Hills 90210» sammen med skuespillerne Jason Priestley, Jennie Garth og Ian Ziering. Foto: Scanpix Vis mer

Skuespillerjobben kommer nok som en stor opptur for Shannen, som har delt mange glimt fra sin cellegiftbehandling med fansen.

Der har hun ikke lagt skjul på at hun har hatt mange vonde stunder.

- Føles som man ikke kommer til å overleve

- Dagen etter at man får cellegift er ikke alltid så god. Noen ganger er man ikke i stand til å danse, spise eller i det hele tatt tenke på at det kommer en dag i morgen. Noen ganger føles det bare som om man ikke kommer til å overleve, skrev hun for en måned siden på Instagram, med et påfølgende bilde av seg selv i sykehussenga.

Skuespilleren er likevel ved godt mot, og forteller videre at hun fortsatt holder håpet oppe, og at hun forsøker å være så positivt innstilt som mulig.

- Til alle som er berørt av kreft – hold motet oppe. Vær sterk.

45-åringen har i løpet av prosessen fått enorm støtte fra fans verden over, i tillegg til at hun hylles av en rekke kjente profiler for åpenheten.

- Smerte er overkommelig

På Instagram har hun også lagt ut et bilde av seg selv sammen med komiker og TV-profil Chelsea Handler. Der takker hun venninna for å være der for henne gjennom den tøffe tiden.

About last night... @chelseahandler @americancancersociety #courage #fightlikeagirl

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

- Hun er morsom, men også latterlig smart og godhjertet. Noen ganger kommer de riktige folkene inn i livet ditt til riktig tid.

Samtidig som at Shannen avslørte at sykdommen hadde spredt seg, forklarte hun at hun i mai fjernet det ene brystet.

- Det ukjente er alltid det som er mest skummelt. Kommer cellegiften til å virke? Kommer strålingen til å virke? Må jeg gå gjennom alt dette flere ganger?

- Alt annet skal jeg klare å håndtere. Smerte er overkommelig og å leve uten et bryst er overkommelig. Det er verre med bekymringen for fremtiden og hvordan fremtiden vil påvirke de du er glad i, sa hun til Entertainment Weekly.

I love my husband. @kurtiswarienko

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer