RØRENDE ØYEBLIKK: Michael C. Hall fortalte hele verden om sin kreftsykdom for en uke siden. I natt vant han pris for sin rolle i "Dexter", og det var en rørt TV-stjerne som takket for prisen.  Foto: All Over Press
RØRENDE ØYEBLIKK: Michael C. Hall fortalte hele verden om sin kreftsykdom for en uke siden. I natt vant han pris for sin rolle i "Dexter", og det var en rørt TV-stjerne som takket for prisen. Foto: All Over PressVis mer

Kreftsyke Michael gråtkvalt på scenen

- Jeg hadde intensjoner om å holde munn om det.

SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at den populære skuespilleren Michael C. Hall (38) i lengre tid har kjempet mot kreften. I natt vant han "Golden Globe" for beste skuespiller i et TV-drama for sin prestasjon som seriemorderen Dexter Morgan.

Skuespilleren holdt til og med sykdommen skjult for sine medskuespillere i TV-serien "Dexter", men i forrige uke måtte han sprekke nyheten for å slippe spekulasjoner på selve utdelingsdagen. Til utdelingen kom han nemlig med en lue på hodet, antakeligvis for å skjule hårtapet som følge av behandlingen han får for diagnosen Hodgkins lymfom.

Fra scenen takket en gråtkvalt Hall sin kone Jennifer Carpenter, som spiller søsteren hans i serien.

- Jennifer du har all min kjærlighet og takknemmelighet, sa han.

I presserommet etterpå forklarte Hall hvorfor han kom med kreftuttalelsen.

- Jeg hadde intensjoner om å holde munn om det, men på grunn av prisutdelingen tenkte jeg å komme med en uttalelse, sa Hall.

Heldigvis for skuespilleren har han fått beskjed av legene om at sykdommen kan "behandles og kureres".

- Sykdommen er på tilbakegang og har vært det en tid. Han vil fortsette å få behandling, sa Halls talsperson Craig Bankey til UsMagazine da nyheten sprakk.

Hodgkins lymfom er en kronisk sykdom og en kreftform med stor og ukontrollert vekst av lymfeceller, ifølge Norsk helseinformatikk.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her revner kjolen på scenen