Elin Kjos:

Kreftsyke Elin (33): - Et utrolig øyeblikk

Treningsinfluenseren røper fremskritt i den langstrakte kreftbehandlingen.

FREMSKRITT: Treningsinfluenser gleder seg over det nye steget. Foto: Skjermdump fra Instagram / Elin Kjos
FREMSKRITT: Treningsinfluenser gleder seg over det nye steget. Foto: Skjermdump fra Instagram / Elin Kjos Vis mer
Publisert

Snart har det gått ett og et halvt år siden den svenske influenseren Elin Kjos (33) fikk livet sitt snudd opp ned.

I mars i fjor ble det funnet en over tjue centimeter stor svulst i den høyre lungen hennes, som skulle vise seg å være kreft med spredning.

Kjos oppdaget den alvorlige sykdommen etter å ha hostet over en lengre periode, og etter et besøk hos legen fant de kreften. Etter flere runder med behandlinger og prøver har det også vist seg at kreften har vært av det aggressive slaget.

Senest i vår kunne Kjos dele et tårevått innlegg med fansen om at kreftbehandlingene ikke ser ut til å bremse spredningen.

Derfor har hun nå bestemt seg for å legge fremtiden sin i forskernes hender. Det gjør hun ved å delta i et kreftstudie hvor hun vil få en spesielt tilpasset vaksine, som forhåpentligvis skal gjøre henne bedre.

Nylig delte Kjos et Instagram-innlegg fra første delen av behandlingen, og avslørte samtidig noen tanker rundt det store steget.

«Ekstra spesielt»

På Instagram deler Kjos støtt og stadig oppdateringer til følgerne sine om hvordan det går med henne gjennom både behandlinger og en tilsynelatende normal hverdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer