Elin Kjos:

Kreftsyke Elin:
- Det går min vei

Elin Kjos deler oppdatering om kreftsykdommen.

SER FRAMOVER: Elin Kjos tør for første gang på lenge å planlegge fremover. Foto: Privat
SER FRAMOVER: Elin Kjos tør for første gang på lenge å planlegge fremover. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For knappe to år siden fikk den svenske treningsinfluenseren Elin Kjos livet snudd på hodet, da en lengre tids hoste viste seg å være kreft med spredning.

Den gang ble det funnet en over tyve centimeter stor svulst i lungen hennes, og siden har hun oppdatert følgerne sine i kampen mot sykdommen.

UHELBREDELIG: Influenser Elin Kjos hadde vært plaget med hoste i ett år, og trodde at det var astma og allergi. Det viste seg å være uhelbredelig lungekreft. Video: Expressen TV Vis mer

- Tøff høst

Se og Hør har snakket med Kjos ved flere anledninger. Denne gangen forteller hun at hun har det veldig bra, og at hun lever som vanlig.

- Høsten var likevel tøff med sterk behandling og mye tid på sykehuset. Men jeg er takknemlig for at kroppen fremdeles holder seg sterk og pigg, sier hun.

Hun er fremdeles med i et forskningsprosjekt hvor hun får kreftvaksine og immunterapi. Det kommer hun sannsynligvis til å være i noen år til - så lenge hun har nytte av det - har hun fått beskjed om av legene.

MARERITT: Elin Kjos skulle sjekke hvorfor hun hosta i så lang tid. Nå kjemper hun for livet. Video: Instagram @elin.kjos Reporter: Celina Morken Vis mer

Ser framover

- Hvordan ser det ut fremover for deg?

- For første gang på to år så kan legene mine konstatere at kreften står helt i ro og ikke vokser i raskt tempo slik den gjorde før. Det er et stort steg i riktig retning. Det føles fantastisk, svarer hun.

Fremover håper hun selvsagt at det forblir slik og at det fortsetter i samme spor, og at hun blir helt frisk fra kreften.

Det blir et sterkt øyeblikk i «Mesternes Mester» når Bjørn Einar Romøren forteller om kreften. Video: NRK Vis mer

Hun påpeker likevel at hun tar en dag av gangen.

- Men jeg har det bra og tør definitivt planlegge framover på en annen måte enn tidligere. Nå begynner jeg endelig å forstå at det går min vei og at jeg kommer til å bli frisk, sier hun.

LES OGSÅ: - Finnes ikke et neste steg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer