Elin Kjos:

Kreftsyke Elin:
- Det går min vei

Elin Kjos deler oppdatering om kreftsykdommen.

SER FRAMOVER: Elin Kjos tør for første gang på lenge å planlegge fremover. Foto: Privat
SER FRAMOVER: Elin Kjos tør for første gang på lenge å planlegge fremover. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For knappe to år siden fikk den svenske treningsinfluenseren Elin Kjos livet snudd på hodet, da en lengre tids hoste viste seg å være kreft med spredning.

Den gang ble det funnet en over tyve centimeter stor svulst i lungen hennes, og siden har hun oppdatert følgerne sine i kampen mot sykdommen.

- Tøff høst

Se og Hør har snakket med Kjos ved flere anledninger. Denne gangen forteller hun at hun har det veldig bra, og at hun lever som vanlig.

- Høsten var likevel tøff med sterk behandling og mye tid på sykehuset. Men jeg er takknemlig for at kroppen fremdeles holder seg sterk og pigg, sier hun.

Hun er fremdeles med i et forskningsprosjekt hvor hun får kreftvaksine og immunterapi. Det kommer hun sannsynligvis til å være i noen år til - så lenge hun har nytte av det - har hun fått beskjed om av legene.

Ser framover

- Hvordan ser det ut fremover for deg?

- For første gang på to år så kan legene mine konstatere at kreften står helt i ro og ikke vokser i raskt tempo slik den gjorde før. Det er et stort steg i riktig retning. Det føles fantastisk, svarer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer